Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Çukurova Zabıtasından pandemi denetimi

Çukurova Zabıtasından pandemi denetimi

Çukurova Zabıtasından pandemi denetimi

Çukurova Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri, kisitlamalarin kismen kaldirilmasi sonrasi lokanta, kafe ve benzeri isyerlerinde pandemi denetimi gerçeklestirdi. Denetimlerde esnaf ve vatandaslar uyarilirken, maske-mesafe ve hijyen uyarilari yapildi.
Çukurova Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri, ilçedeki isyerlerinde pandemi denetimi yapti, isyeri sahipleri, çalisanlar ve vatandaslar uyarildi.


Adana’daki pandemi kisitlamalarinin kismen kaldirilmasinin ardindan Içisleri Bakanligi genelgesi dogrultusunda Çukurova Belediyesi Zabita ekipleri yeniden açilan lokanta, kafe ve benzeri hizmetler veren isyerlerine yönelik denetimler gerçeklestirildi.
Denetimlerde isyerlerinin maske-mesafe ve hijyen konularina uyup uymadigi kontrol edildi. Ekipler isyeri sahipleri, çalisanlar ve vatandaslara kurallara uymalari konusunda uyardi ve kurallara uyulmasinin hayati önem tasidigina dikkat çekti.


Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, son derece sikintili geçen sürecin hep birlikte asilacagina inandigini belirterek, “Bu konuda tüm ekiplerimiz üzerlerine düsen çalismayi yapiyor. Ama en büyük görev hemsehrilerimize düsüyor. Kurallara uyarsak pandeminin olumsuz etkilerini en aza indirmis oluruz. Lokanta ve kafe gibi isyerlerinin açilmasi, hafta sonu sokaga çikma kisitlamalarinin kaldirilmasi olumlu bir gelisme. Ancak bunun devamli hale gelmesi kurallara uymamiza bagli. Aksi halde yeni kisitlamalar gündeme gelir. Lütfen çok dikkat edelim, kurallara uyalim” dedi.



  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı