Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

ÇUKUROVA DOĞUŞ GAZETESİ 1 YAŞINDA

ÇUKUROVA DOĞUŞ GAZETESİ 1 YAŞINDA

ÇUKUROVA DOĞUŞ GAZETESİ 1 YAŞINDA

Ceyhan’da yayin hayatini sürdüren Çukurova Dogus Gazetesi 1. Kurulus yildönümünü pandemi süreci nedeniyle pasta kesimiyle kutladi.

Ilçede bir yildir yayin hayatina baslayan Çigdem ve Firat Aykut kardeslerin yönetimindeki Çukurova Dogus Gazetesi, kurulusunun 1. Yilini pasta kesimiyle kutladilar. Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, CHP Ceyhan Ilçe Baskani Fikret Cirit, Ceyhan Kent Konseyi Baskani Selahattin Güler,  Bakkallar ve Bayiler Odasi Baskani Ahmet Tontu, ASKI Basin Müdürü Hikmet Bircan, Yüregir Belediyesi Basin Müdürü Sehmus Baysal, gazetenin okuyuculari ve basin mensuplari katildi.

 

AYKUT: YOLUMUZ UZUN

Programin sunumuna üstlenen Meltem Özgen, gazetenin birinci yilini kutlayan Çigdem Aykut’u tebrik ederek mikrofona davet etti. Yayina basladiklari ilk günden bu yana destegini esirgemeyen herkese tesekkür eden Çukurova Dogus Gazetesi Imtiyaz Sahibi Çigdem Aykut; “Bugün burada birinci yilimizi kutluyoruz. Bizleri kirmayip bu hassas süreçte yanimizda olan hepinize tesekkür ederim. Daha yolun basindayiz, yolumuz uzun, birlikte nice yillar geçirmek dilegiyle, hepinize saygilarimi sunuyorum” dedi.

ERDEM: BASIN HALKIN AYNASIDIR

Gazetecilik mesleginin önemine deginen Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, “Basin halkin aynasidir, ilçede olup bitenleri halkimiz basin yoluyla ögreniyor. Çukurova Dogus Gazetesi Sahibinin kadin olmasi ayrica bir kadin olarak beni gururlandiriyor.  Çigdem Aykut kardesim gibi birçok meslekte artik kadinlarimiz islerini layigiyla yapiyorlar. Çigdem ve Firat Aykut arkadaslarimiza bundan sonraki yayin hayatlarinda basarilar diliyorum” dedi.

AYDEMIR: YEREL BASININ ÖNEMI BILINMELI

Programda kisa bir konusma yapan Ceyhan Aktif Gazeteciler Dernegi Onursal Baskani Izzet Aydemir ise; “Çigdem ve Firat kardesleri kutluyorum. Her gazeteyi bir çocuga benzetirim, Çukurova Dogus Gazetesi emekleme dönemini bir yilini doldurarak geride birakmistir, bundan sonraki süreçte daha emin adimlarla yoluna devam edecegini umut ediyorum. Yerel Basini olmayanin Ulusal Basini olmaz düsüncesiyle, hepimizin maddi manevi yerel basinimiza destek vermesi elzemdir. Çünkü, yasadigimiz ilçemizde meydana gelen iyi yada kötü her türlü olaylari yerel basin mensubu çalisanlarimiz vesilesiyle ögreniyoruz, bundan dolayi yerel basinin önemi bilinmelidir. Hepinize katiliminiz için dernegimizin üyesi olan meslektaslarim adina tesekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra katilimcilar Çukurova Dogus Gazetesi’nin 1. Yil pastasini birlikte kestiler.

 



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli