Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Çukurova Zabıtasından bayram denetimi

Çukurova Zabıtasından bayram denetimi

Çukurova Zabıtasından bayram denetimi

Çukurova Zabitasindan bayram denetimi

Çukurova Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri, Kurban Bayrami öncesi ilçede bulunan isyerlerine yönelik denetimlerini siklastirdi. Zabita ekipleri özellikle; hijyen, maske kullanimi, sosyal mesafe, fiyat etiketi ve ürünlerin son kullanma tarihleriyle ilgili çalismalar yapti.

Çukurova Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri, Kurban Bayrami öncesi isyerleri denetimlerini yogunlastirdi.

Ilçede bulunan isyerlerine yapilan denetimlerde özellikle; hijyen, maske kullanimi, sosyal mesafe, fiyat etiketi ve ürünlerin son kullanma tarihleriyle ilgili inceleme yapildi. Çukurova Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri kurallara uymayan esnafa uyarida bulundu ve gerektiginde cezai islem uyguladi.

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, vatandaslarin bayrami saglikli ve huzur içinde geçirmeleri için belediye olarak her türlü önlemi aldiklarini belirterek, “Bu süreçte tüm birimlerimiz için zabita ekiplerimiz de yogun bir çalisma dönemi içine girdi. Her zaman sahada olan ve görevini en iyi sekilde yapmaya çalisan ekiplerimiz bayram öncesi halk sagligini ön planda tutarak denetimlerini siklastirdi. Esnafimiza bayram öncesi hayirli isler bol kazançlar, vatandaslarimiza da mutlu bayramlar diliyorum” seklinde konustu.



  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı