Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Çukurova'da berberlere hijyen denetimi...

Çukurova

Çukurova'da berberlere hijyen denetimi...

Çukurova Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri ilçede bulunan berber, kuaför ve güzellik salonlarinda denetim yapti. Pazartesi gününden itibaren yeniden faaliyet göstermeye baslayan berber, kuaför ve güzellik salonlarinin faaliyetlerine belirli kosullara uymasi zorunlu hale gelmisti. Zabita ekipleri bu isyerlerinin bu kurallara uyup uymadigi konusunda çalisma baslatti.

 

Zabita ekipleri hijyen, randevulu çalisma ve diger temizlik kurallarina uyup uymadigi konusunda yaptigi denetimlerde isyerlerinin büyük oranda kurallara uydugunu tespit etti. Çukurova Belediyesi Zabita Ekiplerinin bu yöndeki denetimlerine devam edecegi bildirildi.

 

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, hem esnafi hem de vatandaslari uyararak kurallara uyulmasi tavsiyesinde bulundu. Uzmanlarin hastaligin temastan bulastigi yönündeki uyarilarina vurgu yapan Baskan Soner Çetin, “Bu nedenle hijyene ve sosyal mesafeye dikkat edelim. Salginla basarili bir mücadele veriliyor. Bizler de kurallara uyarsak hayatimiz daha erken normale döner” seklinde konustu.



  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı