Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

CUMHUR İTTİFAKI KONSERİ CUMHURİYETİ AYDINLATTI

CUMHUR İTTİFAKI KONSERİ CUMHURİYETİ AYDINLATTI

KAHRAMAN, “SİZLERİ VE CEYHAN’I ÇOK SEVİYORUM

Cumhur ittifakı Ceyhan Belediye Başkan Adayı Erol Kahraman tarafından düzenlenen konserde Cumhuriyet Meydanı aydınlandı. Erol Kahraman’ın tarihi zafer yürüyüşüne şahitlik eden vatandaşlar, mahşer-i kalabalıkta doyasıya eğlendi.

Cumhuriyet meydanında düzenlenen konserde, polis ekipleri tarafından belirlenen katılım sayısına göre yaklaşık 22 bin vatandaşa hitap eden Cumhur İttifakı Ceyhan Belediye Başkan Adayı Erol Kahraman, bu kalabalığın Ceyhan’ın zafer gününe saatler kala halkın Cumhur İttifakına olan inancını görmekte olduğunu, değişimin ayak seslerinin duyduğunu söyledi.

Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Kocaispir’in de katıldığı konserde Erol Kahraman, “Bizi yalnız bırakmayan, coşkumuzu paylaşan, Ceyhan tarihinin gördüğü en büyük kalabalığı oluşturan, tüm Ceyhanlı kardeşlerime teşekkür ederim. Sizleri ve Ceyhan’ı çok seviyorum” dedi.

Ceyhan’ı geleceğe hazırlamak için tecrübeli bir kadro oluşturduklarının önemle altını çizen KAHRAMAN , hazırladıkları bütün projelerin en kısa sürede hayata geçirilecek şekilde planladıklarını vurguladı.

Kahraman’ın daveti üzerine sahne alan sevilen sanatçı Ece Umay, birbirinden keyifli şarkıları, sahne performansı ve konserin atmosferiyle doyasıya eğlendi.



  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.1 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 30.1 ° / 19.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı