Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Cumhur İttifakı mahkemeye başvurdu

Cumhur İttifakı mahkemeye başvurdu

Ceyhan Belediye Meclisi Kasım Ayında Millet İttifakı’nın oylarıyla kabul arsa satışının durdurulması için Cumhur İttifakı meclis üyeleri mahkemeye başvurdu. Adliye önünde açıklama yapan AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy;

Cumhur İttifakı mahkemeye başvurdu

Ceyhan Belediye Meclisi Kasım Ayında Millet İttifakı’nın oylarıyla kabul arsa satışının durdurulması için Cumhur İttifakı meclis üyeleri mahkemeye başvurdu. Adliye önünde açıklama yapan AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy; “Ceyhan’ın geleceğini sattırmayacağız” dedi.
Ceyhan Belediye Meclisi Kasım Ayı 4. oturumunda Millet İttifakı’nın oylarıyla kabul edilen Ceyhan Belediyesi’ne ait toplam değeri 400 milyonu bulan 22 adet gayrimenkulün satışıyla ilgili alınan kararın iptali için Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkan Vekili Zafer Koç ve Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili Halil Duru, kararın durdurulması için hukuki süreci başlattı.
Her iki grup başkanvekili ile birlikte Ceyhan Adliye Sarayı önünde konu ile alakalı açıklamada bulunan Başkan Özsoy, ‘Adalete güveniyoruz ve bu kararın yargıdan döneceğine inanıyoruz” dedi.

“KOMİSYONLARDA GÖRÜŞÜLMEDİ”

Özsoy, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Ceyhan Belediyesi’ne bu yanlış karardan vazgeçmeleri için yaklaşık bir aydır yaptığımız tüm çağrılarımız yanıtsız kalmıştır. Komisyonlarda dahi sağlıklı olarak görüşülmeden, nitelikli bir karar alınmadan alelacele bu kararın geçmesini kınıyoruz. Ceyhanlı hemşehrilerimizin haklarını korumak ve Ceyhan’ımızın geleceğine ihanet olarak saydığımız bu kararın iptali için Cumhur İttifakı olarak mücadelemizi sürdüreceğiz. Ceyhanlı hemşehrilerimize ve kamuoyuna saygıyla duyururuz.”



Anahtar Kelimeler: Cumhur İttifakı mahkemeye başvurdu
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli