Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

DERMAN KADİR MAHKUM YAKINLARINA DA DERMAN OLDU

DERMAN KADİR MAHKUM YAKINLARINA DA DERMAN OLDU

DERMAN KADİR MAHKUM YAKINLARINA DA DERMAN OLDU

DERMAN KADIR MAHKUM YAKINLARINA DA DERMAN OLDU

 

Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar Ceyhan M Tipi Kapali Cezaevi’nde yatan mahkûmlarin ailelerinin görüs günlerinde açik alanda bekleme çilesine son veriyor.  Ceyhan Belediyesi tarafindan yaz, kis, sogukta ve Çukurova’nin sicaginda bekleyen çocuklarin ve kadinlarin magdur olmadan yakinlariyla görüsebilmesi için konforlu bir bekleme salonu yapilacak.

 

 Türlübas Mahallesi Özdemir Sabanci Bulvari üzerinde bulunan Ceyhan M Tipi Kapali Ceza Infaz Kurumunun önündeki bos araziye insa edilecek olan bekleme salonu için Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar’in talebi ve Ceyhan Belediye meclisinde alinan karar ile resmi islemler baslatildi.

 

Mahkum Yakinlarinin Çileli Bekleyisine Duyarsiz Kalmadi

 

Yapilacak bekleme salonu hakkinda bilgi veren Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar; “ Cezaevini ziyaretimiz sirasinda mahkûm yakinlarinin çileli bekleyisine sahit olduk. Kadinlar, çocuklar açik alanda, zorlu hava kosullari altinda yakinlariyla görüsmek için saatlerce beklemek zorunda kaliyorlar. Özellikle tuvalet ihtiyaci büyük problem haline geliyor. Cezaevi bizim görev alanimiz disinda ancak bu soruna nasil bir çözüm bulabiliriz diye ekibimle birlikte bir çalisma yaptik. Cezaevinin önüne bulunan alana 23 m² büyüklügünde içinde tuvaletlerin, çay ocaginin bulundugu, klimali bir bekleme salonu yapmak için gereken resmi çalismayi baslattik. Çok kisa zamanda bekleme salonunu mahkûm yakinlarinin hizmetine sunmus olacagiz” ifadelerini kullandi.



  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı