Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Dev Kazanlarda Pişiyor, Kapı Kapı Dağıtılıyor!

Dev Kazanlarda Pişiyor, Kapı Kapı Dağıtılıyor!

YÜREĞİR AŞEVİNDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE SICAK YEMEK İKRAMI

osyal belediyecilik anlayisiyla hareket eden Yüregir Belediyesi, Asevi hizmetiyle ihtiyaç sahibi vatandaslara sicak yemek imkâni sunuyor. Asevinde günün ilk saatlerinde pisirilen yemekler günde ortalama 2 bin 500 kisiye ikram ediliyor.

 

INSAN SAGLIGI ÖN PLANDA TUTULUYOR

Selahattin Eyyubi Mahallesi’ndeki Asevi hizmetiyle Yüregir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaslarin yaninda olmaya devam ediyor. Dev kazanlarda ve hijyenik kosullarda pisirilen yemeklerde insan sagligi ön planda tutuluyor. Asevinde, engelli, yasli ve hasta vatandaslarin da günlük yemek ihtiyaçlari karsilaniyor.

 

 

VATANDASLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR

Geçici destekler yerine vatandaslarin daima yaninda olmayi ilke edindiklerini belirten Yüregir belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Sosyal belediyecilik anlayisi ile hizmet üretiyor, ilçemizde dayanismanin ve yardimlasmanin en güzel örneklerini sergilemeye gayret ediyoruz. Vatandaslarimizin sofralarina kadar ulasan yemeklerimiz gida mühendislerinin denetimlerinden geçiyor. Kaliteden ödün vermeden kapasitemizi artirmayi hedefliyoruz.” seklinde konustu.

Kapilarina kadar getirilen yemekler sayesinde yüzleri gülen ihtiyaç sahipleri, memnuniyetlerini bos yemek kaplarina yazip biraktiklari mektup ve notlarla asevi yetkililerine iletiyor. Yazilan mektup ve notlarda Baskan Kocaispir’e ve belediye çalisanlarina hayir dualari ile tesekkür ifadeleri yer aliyor.



  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli