Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

DİKER’DEN 3 MAYIS TÜRKÇÜLÜK GÜNÜ MESAJI

 DİKER’DEN 3 MAYIS TÜRKÇÜLÜK GÜNÜ MESAJI

Türk Yerel Hizmet Sen Adana Şube Başkanı Selçuk Diker , 3 Mayıs Türkçülük Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

 DIKER’DEN 3 MAYIS TÜRKÇÜLÜK GÜNÜ MESAJI

Türk Yerel Hizmet Sen Adana Sube Baskani Selçuk Diker , 3 Mayis Türkçülük Günü dolayisiyla mesaj yayinladi.

 “3 Mayis’in Türk gençliginin mücadele azmi, milli varliga ve degerlere sahip çikma bilinci, Türk milliyetçiliginin siyasi ve sosyal bir harekete dönüsümünün temellerinin atildigi önemli bir gün oldugunu dile getiren Baskan Diker mesajinda, “3 Mayis; Türk Milliyetçilerinin bayramidir. Türk Milletini ilimde, maneviyatta, teknikte en yüksege çikarma hamlesidir. 3 Mayis 1944 yilindan itibaren anilmakta olan Türkçülük Günü Türk-Islam davasina gönül veren herkes için büyük önem tasimaktadir. 3 Mayis’ta ortaya konan milli duyarlilik ve direnis, büyük Türk Milliyetçilerinin yeniden dogdugu, güçlü bir ilham kaynagi, önemli bir örnegi teskil etmektedir.

Türk Milleti; örf ve adetlerimizin, degerlerimizin gelismesi ve gelecek kusaklara intikali için üzerine düsen her türlü görev ve sorumlulugu büyük bir onur ve gururla yerine getirmistir ve getirmeye de devam etmektedir.  Türk Milliyetçileri sag ve var oldugu sürece bu vatan bölünmeyecek! Bu mücadele bitmeyecek! Allah’in izniyle bu bayrak gönderden inmeyecek ve bu dava sonsuza dek yasayacak, yasatilacaktir.

Bizler Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim yaratilisimda fevkalade olan bir sey varsa, Türk olarak dünyaya gelmemdir.” sözünü kendimize ilke edindik.

Bu duygu ve düsüncelerle Türk Milletini sevmek, yüceltmek ülküsünü yasayan, yasatmaya çalisan basta merhum Basbug Alparslan Türkes olmak üzere, Hüseyin Nihal Atsiz ve Türk milletine gönül vererek yolumuzu aydinlatan bütün milliyetçi kahramanlari rahmet ve minnetle aniyor; büyük Türk milletinin 3 Mayis Türkçülük Günü’nü kutluyorum.” Ne Mutlu Türk’üm Diyene!” dedi.

Ayrica  içerisinde bulundugumuz Ramazan Bayrami münasebetiyle Tüm Adana halkinin Bayramini kutlayan Baskan Diker,Barismanin,yakinlasmanin Samimiyet ve yardimlasmanin Sembolü olan  Ramazan Bayramini tebrik ediyorum dedi



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı