Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

DOĞU VE GÜNEYDOĞULU AİLELERDEN EROL KAHRAMAN’A TAM DESTEK

DOĞU VE GÜNEYDOĞULU AİLELERDEN EROL KAHRAMAN’A TAM DESTEK

Cumhur İttifakı Ceyhan Belediye Başkan Adayı Erol Kahraman’a Ceyhan’ın köklü aileleri ile doğu ve güneydoğulu aileleri desteklerini açıkladı.

 

 Kahraman, “İnsanları ötekileştirmek, ayrım yapmak bizim şiarımızda yok; Biz herkese eşit hizmet sunmak, desteklerinizle el birliğiyle Ceyhan’ı makus talihinden kurtarıp marka şehir yapmaya geliyoruz” dedi.

Belediyecilik tecrübesi, siyasi yaşamı, Ceyhan’a yatırımları ve mütevazi kişiliğiyle kalpleri fetheden Cumhur İttifakı Ceyhan Belediye Başkan Adayı Erol Kahraman’a destekler gün geçtikçe büyüyor. Hacı İbrahim Mahallesi Muhtarı Sait Toprak’ın düzenlediği mahalle toplantısına katılan Kahraman, kendisine desteklerini açıklayan başta Muhtar Sait Toprak, Toprak ailesi, sevenleri ve mahalle sakinlerine teşekkür etti. Bir çok mahalleden ve    köklü ailelerden destek yağdığını ifade eden Kahraman, “Allah tüm hemşerilerimizden razı olsun, hep beraber kazanacağız, Ceyhan kazanacak” ifadesini kullandı.

İlçemizde doğu ve güneydoğulu aileler ile hiç bir ayrım gözetmeksizin kardeş olduklarını belirten Kahraman, “Biz de Kürt, Türk, Alevi, Sünni ayrımı olmaz! Atalarımız bu topraklar için beraber savaşarak can verdiler. Şehrimiz tüm toplumlarıyla ayrı bir değere sahip, nasıl her sektörde, kurumda, yönetimde berabersek, Ceyhan’ı düzeltmek için de kol kola, omuz umuza mücadele vereceğiz. Ötekileştirmeden, doğu-batı ayırmadan 112 mahallesiyle Ceyhan’ı hayallerine taşımak, marka şehir yapmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı