Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

DSİ 6. BÖLGE DE SORUN BİTMİYOR.

DSİ 6. BÖLGE DE SORUN BİTMİYOR.

YENİ BÖLGE MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLAMADAN KENDİSİNİ SORUNLAR KARŞILADI

Samsun'da Sevilen sayilan bürokratlarindan Ülkücü camiadan gelen   Samsun DSI  7'nci Bölge Müdürü  Ahmet Ersin Gökçe' DSI Adana 6. Bölge Müdürü olarak  geçen hafta  atamasi gerçeklesti.

Görevde bulundugu süre içerisinde büyük projelere imza atan Samsun DSI 7. Bölge Müdürü iken geçen hafta Adana’ya atanmasi yapilan hizmet  adami Ahmet Ersin Gökçe, gece geç saatlerinde DSI 6. Bölge Müdürlügüne geldigi ancak DSI 6. Bölge Müdürlügü içerisinde bulunan Misafirhanenin sularinin bir arizadan dolayi  birkaç gündür kesik oldugundan dolayi  daha göreve baslamadan sorunlarla karsilandi.  Misafirhanede yasanan su sorunun çözümü için sorumlu olan Makine Ikmal ve Donatim sube Müdürü Muhtesem Süleyman Akgül’ün  sorunlara karsi  ilgisiz kaldigi iddia ediliyor.

 

Kurumun basina karabasan gibi çöken geçmiste yaptigi dogrudan temin ihalelerde kurumu sürekli zarara ugrattigi iddia edilen DSI’de Muhtesem Padisah Süleyman olarak nam salan Makine Ikmal ve Donatim Sube Müdürü Süleyman Akgül, ve onun arkasini kollayan vezirleri her zaman Devletinin yaninda olan Devletin menfaatlerini koruyan yeni gelen Bölge Müdürüne nasil bir hesap verecekler merak konusu olurken  Millettin gözünde Cumhur ittifakinin kan kaybetmesi ellerinden geleni yapan  Padisah Süleyman ve vezirlerinin arkasinda Iyi Parti MYK üyesinin birinin oldugu iddia edildi.

Yarin Sube Müdürleriyle toplanti yapacak olan Yeni Bölge Müdürü Ahmet Ersin Gökçe’ye nasil bir masal anlatacaklari merakla bekleniyor.

 

 

Basit arizalariyla Kurumda aylardir yatan Devletin araçlarini çürümeye biraktigi iddia edilen Padisahin kurumu araç mezarligina çevirdigi gözden kaçmazken Geçtigimiz yillarda Mazot hirsizligi Basta olmak üzere yapilan saibeli ihalelerde kurumun üst düzey bürokratlarinin neden sessiz  kaldigi merak ediliyor.

 

Geçtigimiz ay Hanimefendiligi kisiligi ile Adana üzerinde sahiplenme görüntüsünü bozmayan sayin eski Bakanimiz Adana Ak Parti Milletvekilimiz  Jülide Sari Eroglunun sabrini bile tasiran Makine Ikmal ve Donatim Sube Müdürü muhtesem Süleyman olarak DSI’de nam salan  Padisah Süleyman Akgül,DSI’nin basina bela oldugunu yazmistik.  Iddialara göre Cumhur ittifakinda basarili bir performans sergileyen MHP’li Karatas ilçe Belediye Baskani Necip Topuz,ile Eski Bakanlarimizdan Adana Ak Parti Milletvekili Sayin Jülide Sarieroglu ile birlikte gençlere yönelik Karatas ilçesinde hayata geçirmeye çalistigi projeleri sekteye ugratama adina Gerekli Makineleri göndermemek için kirk dereden su getirdigi iddia edildi.Makina Ikmal ve Donatim Sube Müdürlügünü Araç mezarligina çeviren lastigi patlak oldugu gerekçesiyle aylarca kurumda yatan araçlarin çürümeye biraktigi gerekçesiyle Devletide zarara ugrattigi ileri sürülen,Millet ittifaki adina kendini ve saz ekibi olan vezirlerini pazarlama hesaplari yapan Padisah Süleyman,Geçmiste de yaptigi Dogrudan Temin ihalelerde Devleti nasil zarara ugrattigi Kamuoyunun hala hafizalarinda hala  silinmezken,Ihalelere fesat karistirdigi gerekçesi ile onca yapilan haberlere ragmen Padisahligini sürdüren Süleyman Akgül’ün görevinde kalmasi kafalarda soru isareti birakti

CUMHUR ITTIFAKINA YAKIN SÖFÖRLER ISTEN ÇIKARILDI

 Geçtigimiz aylarda Araç ihalesini kazanan firmanin varliginin hazmedemeyen ve kontrol edemeyen Padisah Süleyman,sartnamedeki maddeleri kendilerine göre yorumladiklari iddia edilerek,daha önceki firmaya yakin soförlerin tekrar ise aldirmak adina çevirdikleri entrikalarla yeni baslayan soförleri  türlü bahanelerle islerine son verdikleri ileri sürüldü.

 

Makine Ikmal ve Donatim Sube Müdürlügündeki kargasadan faydalanana içinizdeki Irlandali kimlikli Makine Ikmal ve Donatim Sube Müdürlügü personeli Tekniker. M.D Karatas ovasinin çocuguyum diyerek çalisan dürüst personelleri karalama kampanyasi baslatmis.Türkiye’nin ilk kadin formeni kimligi ile basarilarini ispatlamis.bir personeli de iftiralar ve itaplarla  yipratmaya çalistiklari iddia edildi.  Muhtesem Süleyman, i le Saz ekibinin yaptiklarina göz mü yumulacak yoksa geregi yapilacak mi? Merak konusu oldu.

 

 



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı