Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

DSİ ADANA 6. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ'NE BAĞLI MAKİNA İKMAL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ARABA MEZARLIĞINA DÖNDÜ

DSİ ADANA 6. BÖLGE  MÜDÜRLÜĞÜ

Dsi Devlet Su İşleri 6. Bölge Makina İkmal Şube Müdürü Süleyman Akgül, hükümdarlığın a kimler niçin sessiz kalıyor.

DSI ADANA 6. BÖLGE MÜDÜRLÜGÜNE BAGLI  MAKINA IKMAL SUBE  MÜDÜRLÜGÜ ARABA MEZARLIGINA DÖNDÜ

Dsi Devlet Su Isleri 6. Bölge Makina Ikmal Sube Müdürü Süleyman Akgül, hükümdarligin a kimler niçin sessiz kaliyor.

Geçtigimiz aylar içerisinde Dsi Devlet Su Isleri 6. Bölge Makina Ikmal Sube Müdürlügü’nde yasanan skandallari Kamuoyu ile paylasmamiza ragmen DSI üst düzey bürokratlar tarafindan sessiz kalindigi ve S.A tarafindan yapildigi iddia edilen yolsuzluklari sömen alti edildigi bilgilerine ulasan Gazetemiz DSI’de muhtesem Sülo olarak nam salan Dsi Devlet Su Isleri 6. Bölge Makina Ikmal Sube Müdürünün yine Ankara’dan resmi plakali devletin eski araçlarini getirterek çalisan personelleri ceza verirmis gibi   güzergahlarini degistirip bu ramazan ayinda personellere çile çektirdigi ileri sürüldü.

Konuyla ilgili gazetemizi arayan bazi DSI Personelleri sitemlerini bizimle paylasarak sunlari söylediler.

Dsi Devlet Su Isleri 6. Bölge Makina Ikmal Sube Müdür Süleyman Akgül, denen bu kisi DSI gibi bir kurumun adini lekelemekten baska birsey yapmiyor. O kadar yaptigi bir çok olumsuzluklara ragmen bu kisi nasil olurda halen görevde birakiliyor. Bu ramazan ayinda eski araçlar getirterek sabahin erken saatlerinde servise yetismek için, dakikalarca Güzergahlara kosturuyoruz.?Bu Müdür istedigi gibi kurumda at kosturuyor. Neden Üst düzey bürokratlar sessiz kaliyor anlamis degiliz’’dediler.

DSI’de Kangren olan Süleyman Akgül, çözüm üretim yerine Sorun üretim merkezi  haline geldigi Devletin ise  buna sorun üretsin diye mi? Maas verdigi aklimiza gelirken, Devletin Trilyonluk araçlarinin basit arizalarinin bile yapilmadigi Makine Ikmal Sube Müdürlügünü araç mezarligina çevrildigi görünürken örnegin lastigi patlak bir kamyonun 150 tl’lik masrafi varken o kamyonun aylardir lastik patlaginin yapilmadigi ileri sürüldü.

Çalisanlara mesai ücreti vermemesi için Personellere kök söktüren Devletin Araçlarini hizmet disi birakan ucuz kahramanlik pesinde kosan Süleyman Akgül’ün Kurum itibarini zedeleyici yönetim anlayisi sergiledigi yorumlari yapilirken, ayrica IYI Parti'ye yakin oldugu iddia edilen bu kisiyi  Adanali  olan Tarim ve Orman Bakani Vahit Kirisci'nin, Bölge Makina Ikmal Sube Müdürü  Elazig’i Süleyman Akgül’ü görevden alip  almayacagi merak ediliyor.

 



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı