Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

DSİ ADANA 6. ŞUBE MAKİNA İKMAL VE DONATIM ŞUBE MÜDÜRÜ AKGÜL MİLLET İTTİFAKINA ÇALIŞTIĞI ORTAYA ÇIKTI

DSİ ADANA 6. ŞUBE  MAKİNA İKMAL VE DONATIM ŞUBE MÜDÜRÜ AKGÜL MİLLET İTTİFAKINA ÇALIŞTIĞI ORTAYA ÇIKTI

DSİ gibi önemli bir kurumun Makine İkmal ve Donatım Şube Müdürlüğünde istediği gibi at koşturan Cumhur ittifakının çalışmalarına sekte vuran İP’e yakınlı ile bilinen Padişah Süleyman Akgül’ün Millet ittifakına çalıştığ?

DSİ ADANA 6. ŞUBE  MAKİNA İKMAL VE DONATIM ŞUBE MÜDÜRÜ AKGÜL MİLLET İTTİFAKINA ÇALIŞTIĞI ORTAYA ÇIKTI

 

DSİ gibi önemli bir kurumun  Makine İkmal ve Donatım Şube Müdürlüğünde istediği gibi at koşturan Cumhur ittifakının çalışmalarına sekte vuran İP’e yakınlı ile bilinen Padişah Süleyman Akgül’ün Millet ittifakına çalıştığı belgelendi.

Hanımefendiliği kişiliği ile Adana üzerinde sahiplenme görüntüsünü bozmayan sayın eski Bakanımız Adana Ak Parti Milletvekilimiz  Jülide Sari Eroglunun sabrını bile taşıran Makine İkmal ve Donatım Şube Müdürü muhteşem Süleyman olarak DSİ’de nam salan  Padişah Süleyman Akgül,DSİ’nin başına bela olmaya devam ediyor. İddialara göre Cumhur ittifakında başarılı bir performans sergileyen MHP’li Karataş ilçe Belediye Başkanı Necip Topuz,ile Eski Bakanlarımızdan Adana Ak Parti Milletvekili Sayın Jülide Sarıeroğlu ile birlikte gençlere yönelik Karataş ilçesinde hayata geçirmeye çalıştığı projeleri sekteye uğratama adına Gerekli Makineleri göndermemek için kırk dereden su getirdiği iddia edildi.Makina İkmal ve Donatım Şube Müdürlüğünü Araç mezarlığına çeviren lastiği patlak olduğu gerekçesiyle aylarca kurumda yatan araçların çürümeye bıraktığı gerekçesiyle Devletide zarara uğrattığı ileri sürülen,Millet ittifakı adına kendini ve saz ekibi olan vezirlerini pazarlama hesapları yapan Padişah Süleyman,Geçmişte de yaptığı Doğrudan Temin ihalelerde Devleti nasıl zarara uğrattığı Kamuoyunun hala hafızalarında hala  silinmezken,İhalelere fesat karıştırdığı gerekçesi ile onca yapılan haberlere rağmen Padişahlığını sürdüren Süleyman Akgül’ün görevinde kalması kafalarda soru işareti bıraktı

 Geçtiğimiz aylarda Araç ihalesini kazanan firmanın varlığının hazmedemeyen ve kontrol edemeyen Padişah Süleyman,şartnamedeki maddeleri kendilerine göre yorumladıkları iddia edilerek,daha önceki firmaya yakın şoförlerin tekrar işe aldırmak adına çevirdikleri entrikalarla yeni başlayan şoförleri  türlü bahanelerle işlerine son verdikleri ileri sürüldü.

Makine İkmal ve Donatım Şube Müdürlüğündeki kargaşadan faydalanana içinizdeki İrlandalı kimlikli Makine İkmal ve Donatım Şube Müdürlüğü personeli Tekniker. M.D Karataş ovasının çocuğuyum diyerek çalışan dürüst personelleri karalama kampanyası başlatmış.Türkiye’nin ilk kadın formeni kimliği ile başarılarını ispatlamış.bir personeli de iftiralar ve itaplarla  yıpratmaya çalıştıkları iddia edildi.  Muhteşem Süleyman, i le Saz ekibinin yaptıklarına göz mü yumulacak yoksa gereği yapılacak mı? Merak konusu oldu.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı