Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

DSİ ÇALIŞANLARI SERVİS SORUNUN BİRAN ÖNCE ÇÖZÜLMESİNİ İSTİYOR.

DSİ ÇALIŞANLARI SERVİS SORUNUN BİRAN ÖNCE ÇÖZÜLMESİNİ İSTİYOR.

PADİŞAH MUHTEŞEM SÜLEYMAN FERMANINDA KURUMUN ADINI LEKELEMEK Mİ? VAR

DSİ ÇALIŞANLARI SERVİS SORUNUN BİRAN ÖNCE ÇÖZÜLMESİNİ İSTİYOR.

DSİ Adana 6. Bölge Müdürlüğünde Kangren yarası gibi çalışan personeller tarafından sevilmediği iddia edilen  Makine  Donatım ikmal şube müdürü Süleyman Akgül ‘ün hala servis sorunun çözemediğini konusunda sitem eden DSİ Adana 6. Bölge Müdürlüğü çalışanları gazetemizi arayarak dert yandılar.

Aylardır Servis sorununu çözemeyen keyfi olarak davranan DSİ’nin Padişahı Makine Donatım ve İkmal şube müdürü Süleyman Akgül’ün Ankara’dan  eski servisleri getirterek çalışanları mağdur ettiği ileri sürüldü. Servis sorunun çözülmesi noktasında kurma dilekçeler veren DSİ çalışanları, şu ekonomik zorluk içerisinde 3 kuruş maaş alıyoruz onu da yol parasına veriyoruz. Sabah’ın erken saatlerinde güzergahların değişmesinden dolayı  servise yetişemeyen çalışanlar isyan ederek biran önce servis sorununun çözülmesi konusunda yetkililere çağrıda bulundular.

 

PADİŞAH MUHTEŞEM SÜLEYMAN FERMANINDA KURUMUN ADINI LEKELEMEK Mİ? VAR

 

DSİ’de Padişah  gibi davranan Süleyman Akgül’ün ,yaptığı ve Devleti sürekli zarara uğrattığı gerekçesiyle kuruma müfettişlerin eksik olmadığı konusunda kurumun adını zedelediğini ileri süren bazı DSİ çalışanları ‘’bu kişinin yaptığı bütün olumsuzlukları yerel ve Ulusal Basına yansımasına rağmen neden Kurum üst düzey bürokratları sessiz kalıyor. Kuruma her ay Müfettişin biri geliyor biri gidiyor.Devletin saygın Kurumunun adını lekelediği gibi kalmıyor. Diğer müdürlerinde adı şaibelere karışıyor. Sayın Bakanımız Vahit Kirişçi’nin bu olaya el atacağına inanıyoruz’’ dediler.

  Makine Donatım ve İkmal Müdürlüğünü araba mezarlığına çeviren DSİ Padişahı Süleyman Akgül’ün kurumda agrasif tavırları da çalışan personeller tarafından  söylenirken, Kurumda huzursuzluğun iş verimsizliğin her geçen gün arttığını da dile getirdiler.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı