Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

DSİ ADANA 6. BÖLGE MÜDÜRÜ AHMETERSİN GÖKÇE’YE AÇIK MEKTUP

DSİ ADANA 6. BÖLGE MÜDÜRÜ AHMETERSİN GÖKÇE’YE AÇIK MEKTUP

DSİ ADANA 6. BÖLGE MÜDÜRÜ AHMET ERSİN GÖKÇE’YE AÇIK MEKTUP

 

DSİ ADANA 6. BÖLGE MÜDÜRÜ AHMET ERSİN GÖKÇE’YE AÇIK MEKTUP

 Dsi’ye ait Seyhan Sol Sahil Sulama Birliği Başkanı İbrahim Atar’ın yaptığı usulsüzlükleri,Devleti zarara uğratarak,Kurumu Kamu oyunda küçük düşürdüğü gerekçesiyle   belgeleriyle aylardır haber yapmamıza rağmen,Bölge Müdürü olarak bir tane açıklama yapmadınız. Askerde bir söz vardır ‘’Anamla anılacağıma Anımla anılırım’’ diye  lütfen bu sözümü yanlı anlamayın bir İnsan Şerefi Onuru ile yaşar, Bu kurum sizin Namusunuz bu kurumu sizin korumanız gerekiyor. Siz yarın birgün gideceksiniz? Kamuoyu arkanızdan size dua etsin.Seyhan  Sol  sahil Sulama Sahil Birliği Başkanı İbrahim  Atar’ın sırf sınıf arkadaşı olan Genel Müdürlüğünde daire Başkanı  olan  İŞLETME VE BAKIM DAİRE BAŞKANI SN. DR. MEHMET UĞUR YILDIRIM’ın     ricası ile  Devleti soyanlara sahip çıkmanız hiç mi? kanınıza dokanmıyor.Sizi biz Vatanın milletini Bayrağını seven Ülkücü kimliğinizle biliyoruz. Devletin hakkını savunun hak yemeyen,adınız bir yerde geçtiği zaman gururla göğsümüz kabararak bu müdür. DSİ’deki vurguna talana son verecek  Devlet terbiyesi görmüş bir adamın artık DSİ’ye yön vereceğini hırsızlardan Devletin çıkarlarını koruyacağınızı tahmin ediyorduk, Hiç mi merak etmediniz Google ye  dahi yazsanız   yerel gazetelerde  dahil Ulusal gazetelerde bile yer alan  Dsi ile çıkan haberleri hiç mi? Görmediniz okumadınız?

Özellikle Seyhan Sol Sahil Sulama Birlik başkanı İbrahim Atar ile ilgili çeşitli yayın organlarında çıkan haberler ile ilgili çıkıp Kamuoyuna bir kelime açıklama yapamadınız? Sayın Bölge Müdürüm siz bu adama sahip çıkmakla direnmenizin altında yatan nedenler nelerdir size sormak istiyorum? 

. Bu adam görevde kaldığı sürece Atar’ın yaptığı bütün Usulsüzlükler ile ilgili çevreden yağmur gibi belgeler tarafımıza geliyor.Siz Türkiye Cumhuriyeti’nin çıkarlarını Malını korumaktan vaz geçmiş olabilirsiniz ama biz Atalarımızın savaşarak  canlarıyla kanlarıyla kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devletimize  sahip çıkacağız.Bu konuda ise Adana Cumhuriyet Savcılarımızı göreve davet ediyorum



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı