Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

EFİLOĞLU SANKO ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

 EFİLOĞLU SANKO ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanı, yazar Zekeriya Efiloğlu, SANKO Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi.

 EFILOGLU SANKO ÜNIVERSITESI ÖGRENCILERIYLE BIR ARAYA GELDI

 

Gaziantep Büyüksehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Baskani, yazar Zekeriya Efiloglu, SANKO Üniversitesi ögrencileri ile bir araya geldi.

 

Rektör Prof. Dr. Güner Dagli ve Genel Sekreter Dr. Yusuf Ziya Yildirim’in da katilimi ile SANKO Üniversitesi Hastanesi Anadolu Toplanti Salonu’nda ögrencilerle bir araya gelen Efiloglu, Daire Baskanligi olarak SANKO Üniversitesi ile her zaman is birligi yaptiklarini söyledi.

 

Gençlere yönelik dört gün sürecek büyük bir gençlik festivali yapmayi düsündüklerini belirten Efiloglu, “Mayis Ayinda düzenlenecek gençlik festivali gençlerin kendini ifadece edebilecegi bir festival olacak. Festivalin paydaslarindan birisi de SANKO Üniversitesi” dedi.

 

Gençlik festivalinde birçok ünlü sanatçi, DJ performanslar, ses yarismasi, sportif yarismalar ve aktiviteler olacagini anlatan Efiloglu, söyle devam etti:

 

“Türkiye genelinde gençler ses yarismasina katilabilecek. Ses yarismasinda dereceye girenlere single çalismasi yapilacak. Birçok dalda yarisacak yarismacilardan dereceye girenler ödüllendirilecek. Üniversite ögrencilerimizin katilimi çok önemli. Sizlerle birlikte güzel bir festivale imza atalim.”

 

Gaziantep Büyüksehir Belediyesi tarafindan gençlerin ihtiyaçlari ve taleplerine yanit verecek, birçok avantaj ve ödüllerin bulundugu “Genç Gaziantep” uygulamasina da deginen Efiloglu, “Uygulama gelistirilmeye çok açik. Içinde gençlerin çok rahat kullanabilecegi özellikler ve imkânlar var” ifadelerini kullandi.

 

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Dagli, sunumunun ardindan Efiloglu’na verdigi bilgiler için tesekkür ederek, hediye takdim etti.

 



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu