Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

EMLAK VERGİSİNDE SON GÜN 30 KASIM

EMLAK VERGİSİNDE SON GÜN 30 KASIM

EMLAK VERGISINDE SON GÜN 30 KASIM

Yüregir Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü M. Ramazan Uyanik Emlak, Ilan Reklam Vergisi'nin son tarihinin 30 Kasim oldugunu belirterek ''Vatandaslarin cezali duruma düsmemeleri ve magdur olmamalari için Ilan Reklam Vergilerini 30 Kasim tarihine kadar ödemeleri gerekmektedir.'' dedi.

Yüregir Belediyesi Emlak servisinde vatandaslarin vergileri rahatlikla ödemeleri için uygun ortamlarin hazirlandigini belirten Mali Hizmetler Müdürü Ramazan Uyanik ''Vatandaslarimiz sira beklemeden kendilerine yapilan çay, meyve suyu ikramlari esliginde vergilerini ödeyebileceklerdir.

Borçlarini ve idari para cezalarini zamaninda ödemeyen vergi mükellefleri ve vatandaslarimiza, ödenmeyen vergilerin tahsili için 6183 sayili Amme Alacaklari Tahsili Usulü Hakkindaki Kanunun ilgili hükümleri uygulanacaktir.'' diyerek vatandaslarin borçlarini gününde ödeyerek magdur olmamalarini istedi.

Vergilerini ödemek isteyen vatandaslarin Yüregir Belediyesi içindeki vezneler, gezici tahsilat araci, eski Yüregir Kaymakamlik binasi önündeki vezne ve Yüregir Belediyesi resmi web sitesi üzerinden borçlarini ödeyebileceklerini belirten Ramazan Uyanik ''Vergilerini zamaninda ödeyen vatandaslarimiz kanuni sorumluluklarini da yerine getireceklerdir.'' seklinde konustu.



Anahtar Kelimeler:
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı