Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Erdem: 'Ağaç sevgisini taşıyan gençler ülkenin kıymetini daha iyi bilir'

Erdem:

CEYHAN BELEDIYE BASKANI HÜLYA ERDEM, OSMANIYE'DE ZIYARETLERDE BULUNDU

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, CHP Kadin Kollari Genel Baskani Aylin Nazliaka, Adana Il Kadin Kollari Baskani Oya Tekin ile birlikte Osmaniye Il Baskani Mehmet Asik ve Il Kadin Kollari Baskani Deniz Özener'i ziyaret ederek Osmaniyeli kadinlar ile bir araya geldi.

 

CHP Yarbasi Ilçe Baskanliginin açilis ve yeni üyelere rozet takma törenine katilan Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; 'Bugün burada olmaktan çok memnunum. Osmaniyeli vatandaslarimiz ile bir araya geldik. Düzenlenen törenle yeni üyelere rozet takarak mutluluklarina ortak olduk' dedi.

Bir dizi ziyaretlerde bulunan Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, CHP Kadin Kollari Genel Baskani Osmaniye Il Baskani Mehmet Asik ile birlikte Osmaniye Yarbasi Belediyesinin Tarim Kooperatif binasini, Yarbasi Belediyesi tarafindan yapilacak olan Otogar ek hizmet binasi ve ihtiyaç sahibi yasli bir amca için yapilacak olan evin temel atma törenine katilan Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; 'Belediye Baskanimizin yapmis oldugu projelerden Yarbasi halkimiz memnun. Vatandaslarimiz mutlu Baskanlarimiz mutlu hep birlikte el ele vererek güzel projelere imza atiyoruz' dedi.

'10 Fidan 1 Ögrenci'

Yarbasi Belediyesinin 10 Fidan 1 Ögrenci projesine katilan Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; Bugün zeytin fidan dikimi etkinligine katilarak böyle faydali bir etkinlikte ögrencilerimizin yüzündeki tebessümü görmek bize yetiyor. Agaç ve orman sevgisini yüreginde tasiyan gençler bu ülkenin daha fazla kiymetini bilir. Bu etkinlikte emegi geçen Yarbasi Belediye Baskanimizi tebrik ediyorum” dedi.



  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.3 ° / 19.6 ° Güneşli