Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

ERGÖR:YÜREĞİR'DE HİZMET YARIŞINDA BENDE VARIM DEDİ

ERGÖR:YÜREĞİR

MHP Yüreğir Belediyesi Meclis Üyesi aday adayı Muslüm Ergör

MHP Yüreğir ilçe Teşkilatında her kademede görev alan  başarılı siyasetçi Müslüm Ergör MHP Yüreğir Belediyesi Meclis üyesi aday adaylığını açıklayarak,Milliyetçi üretken bir belediye de Meclis üyesi olarak görev almak olduğunu kaydetti

MHP Yüreğir Belediyesi  Meclis Üyesi aday adayı  Muslüm Er gör

Siyaset alanında yaptığı çalışmalar ile hafızalarda yer eden  Müslüm Ergör , MHP’den Yüreğir Belediye Meclis Üyesi aday adayı olduğunu duyurdu

 . Projelerini ve fikirlerini gazetemizde  paylaşan Ergör , “Yaşanan her olay MHP’nin önemini ve değerini halkımıza göstermiştir. Tek dileğim, ilimizi Cumhur ittifakı ve MHP’li belediye başkanları  ile meclis üyeleri tarafından yönetilmesidir” dedi.

Kendinizi kısaca tanıtır mısınız?

Müslüm Ergör :Adana’nın Yüreğir ilçesi Yavuzlar Mahallesin’de 1965 yılında doğdum işçi emeklisiyim .Evli ve 3 çocuk babasıyım, 2 torun dedesiyim,1978 yıılndan buyana gönül verdiğim partim MHP’de çeşitli görevlerde yer aldım  Amacım ülkeme, milletime partime daha fazla hizmet etmek. Gerek mesleki gereke siyasi yaşamımda ileriye dönük klasik anlamda plan ve proje düşünmeden sadece çalıştım, çalıştım, çalıştım. Üstlendiğim her görevi idealist bir insana yakışır şekilde ifa ettim. Şuan Meclis üyesi adaylığı için görevimi bıraktım ama her zaman partimin emrindeyim Bilge Liderimiz saysın Dr. Devlet Bahçe beyin önderliğinde önce Ülkem sonra partim desturu ile verilen her göreve hazırım 

 

ARANAN KİŞİ OLUYORSUNUZ

 

Neden ve ne zamandır siyasetle uğraşıyorsunuz?

 

 Müslüm Ergör Başarılı olduğunu hissetmek insanın kendine güvenini arttırıyor, adınızdan söz ediliyor, aranan kişi oluyorsunuz. Yetiştiğimiz ortam, toplum ve aileden aldığınız kültür, anane, gelenek, görenek ve inanç doğrultusunda ülkücü hareketin fikirleri itibariyle milletimi ve ülkemi kucaklayan hareketin içinde var oldum ve hep yer aldım. Bazen planlamayı hiç düşünmediğiniz güzellikler sizi buluyor ve tarifi mümkün olmayan bir mutluluk duyuyorsunuz. Teşkilatımda  görevli iken bile rahatça siyaset yaptım. herkese partisini, memleketini sormadan yardımcı olmaya çalıştım, bundan da son derece mutluyum.

DEĞERLER İÇİN FEDAKARLIK

Neden MHP’de siyaset yapıyorsunuz? Milliyetçiliği tanımlar mısınız?

 

 Müslüm Ergör Milliyetçilik bu ülkenin tüm değerlerini sevme anlayışıdır. Ülkücülük ise bu değerler için fedakarlık yapma, mücadele etme anlayışıdır. Bu değerler içerisinde cumhuriyetimizin değerleri vardır. Bu değerler içerisinde manevi değerlerimiz vardır. Kısacası yüce Türk milletinin bütün değerleri vardır. MHP uzlaşmayı temsil eder. Şuan Türkiye’de içeriden ve dışarıdan hiçbir güç odağının etkileyemediği, kendi kararlarını verebilen, ülke çıkarlarını yorumlayabilen ve çözümler üreten tek parti MHP’dir. MHP, ülkemizin bölünmemesi için sonuna kadar mücadeleye hazır bir partidir, vatandaşlarımızın ekonomik ve sosyal durumlarını düzeltmek için pek çok programımız var.

Ülkemizde yaşayan vatandaşlarımızı, daha huzurlu, daha güvenli ve mutlu bir hayat sürebilmeleri için MHP’nin iktidara gelmesi şarttır. Biz ülkemizi, toprağımızı, bayrağımızı ve insanlarımızı çok seviyoruz. Başkaları gibi bizden, sizden ayrımı yapmıyoruz. Ülkemizin geldiği uçurumu gayet net görüyoruz, halkımız da bu gerçeği anladı. Ülkemizi felakete götüren politikalarının karşısında kararlılıkla durabilecek tek parti MHP’dir. Yaşanan her olay MHP’nin önemini ve değerini halkımıza göstermiştir. MHP’nin, Türkiye’nin bütünlüğünün teminatı tek partidir. Türk milliyetçiliğinin en belirgin özelliklerinden biri, tarihi ve bugünü bilerek, dünyanın gelişimini izleyerek öngörü sahibi olmaktır.

 

ÇOĞUNLUĞUN FİKİRKERİ ALINMALI

Aday olurken hedefleriniz nelerdir?

Müslüm Ergör ;Daha iyiye, daha güzele ulaşma, daha mükemmeli araştırma duygusu prensibimizdir. Yapılan tüm faaliyetlerde geçmişimize uygun olmak esastır. Amacımız; her şeyin Yüreğir  halkı için olmasıdır. Yani bazı partiler gibi halka tepeden bakmak, halktan kopuk olmak lüksümüz yoktur ve olmayacaktır. Yüreğir ‘de yaşayan herkes ve tüm partili arkadaşlarımızın birer değerdir. Bundan doğal hiçbir şey olmaz bu bir zenginliktir. Bizde partimizde öyle ben adayım demekle bir yere varamazsınız zaten olamaz olmamalı da. Eğer adaysanız parti büyükleri ve taban vardır. Genel çoğunluğun fikirleri mutlaka alınmalıdır. Partimizde aday olmuş fakat adaylıktan sonra şu ya da bu sebepten dolayı çizgisinde sapma olmuş olan kimseleri bu düşünce asla bir daha aday göstermez. Zaten o kişiyi kimse kabullenmez. Siyaset uzun soluklu bir maraton kimse kendisini partinin üstünde göremez.

Neden belediye meclis üyeliği?

 

Müslüm Ergör: Büyükşehir Belediyesi Millet ittifakında Yüreğir Belediye Başkanımız sayın Mehmet Fatih Kocaispir, kısıtlı imkanlara rağmen hizmet etmeye gayret gösteriyor.  Büyükşehir hizmette sınıfta kaldı ancak Yapılaşmaya sahne olan kentimizde kentin kaynakları ve yatırımlarını karşılamakta zorlanan bir belediyemiz var . Kentimizin ihtiyacı olan sosyal, kültürel, eğitim, sağlık gibi donatıların da yetersizliği, yapı stokları arasında sıkışan kentte özellikle sosyal ve kültürel gelişim olumsuz olarak etkilenmekte, bu da orta ve uzun vadede ekonomik gelişimi de olumsuz etkilemektedir. Kentimizde yaşanan ulaşım problemi kentsel gelişimin en önemli engelleyicilerindendir. İnsanların hareket kabiliyetlerinin düşük olduğu kentimizde ekonomik hareketliliğinde düşük olması kaçınılmazdır. Ulaşım problemi çözüldüğünde sağlık, güvenlik, konfor ve genel toplumsal atmosfer üzerindeki etkileriyle sosyal refah düzeyini artırır. Buda 2024 Seçimlerinde Milliyetçi üretken belediyecilikte başarılı Cumhur ittifakının adayının kazanması ile olacaktır.

 

Belediyeler, şehirlerin kalkınmalarında üzerine düşen sorumlulukları yerine getirebilmek amacıyla, öncelikle fiziksel alanda akılcı, etkin, kentin sağlıklı gelişimini temin edecek hizmetlerini planlamalı ve sunmalıdırlar. Özellikle merkeze sıkışmış bir gelişimin tabii sonucu olarak başta ulaşım olmak üzere her alanda sorunlar yaşanması kaçınılmazdır. Çevrenin giderek tahrip edilmesi ve yeni yerleşimlerde çevresel gelişime yeterli önemin verilmemesi sağlıksız şehir doğmasına sebep olmaktadır. Kentimiz doğadan ve doğal olandan tamamen kopuk bir şekilde betonlaşmış yerleşimlere dönüşmektedir. Yeşil alanların yetersizliği çevrenin sonunu gösteren önemli belirtilerdendir. Yine kullanılan ortak mekânların, açık alanların ve doğal ortamların azalması da çevreye verilen önemin azlığını göstermektedir. Tek dileğim ilimizin ve yurdun her tarafındaki kentlerimizin, bu ilke ve özelliklere sahip MHP’li belediye başkanları ve meclis üyeleri tarafından yönetilmesidir.

 

KENTİMİZ YORGUN VE SAHİPSİZ

 

Kentimizin durumu nedir ve sizce ne yapılmalı?

 

 Müslüm Ergör: Kentimiz çok yorgun ve yoğun, ayrıca Adana Büyükşehir Belediyesinden   Yeterince hizmet alamayan  Yüreğir’imiz sahipsiz.Yüreğir  esnafı siftahsız kepenk kapatıyor  iş yapamaz hale gelmiş ama büyük alışveriş merkezleri asla sıkıntıya düşmemiştir. Bakın buradan söz veriyorum, bize şayet nasip olursa Büyükşehir’le birlikte esnafımız için meclis kararı alıp otopark başta bir çok hizmetleri  esnafımız kazansın diye ücretsiz yapacağız.. Bizim projemiz sadece Yüreğir  kazansın. Kent yönetmek vizyon sahibi olmak demektir. Tarihi ve doğal güzellikler açısından büyük üstünlüklere sahip Yüreğir  yönetmek ise inşallah bundan böyle halkın teveccühüyle yine Cumhur ittifakında  olacaktır. Neticede önce kendimiz; insanımıza sevgimizi, saygımızı vererek haysiyetli yaşamayı göstereceğiz. İnsanımıza sevgiyle yaklaşmalı ki MHP, Yüreğir’e  faydalı olsun. İnsanımızın huzurlu olması için çalışmalıyız.

 

 

 



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu