Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

EROL KAHRAMAN VATANDAŞIN EVİNDE İLK SAHURU YAPTI

EROL KAHRAMAN VATANDAŞIN EVİNDE İLK SAHURU YAPTI

Cumhur İttifakı Ceyhan Belediye Başkan Adayı Erol Kahraman, mübarek Ramazan ayına girerken bir vatandaşın evinde aileyle beraber ilk sahurunu yaptı.

 

Mahalle ve ev ziyaretlerini aralıksız sürdüren Ceyhan Belediye Başkan Adayı Erol Kahraman, on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayı ve orucu karşıladığımız dün gece Damar ailesinin evine misafir oldu. Yer sofrasında Ali Damar ve ailesisiyle kahvaltı yapan Erol Kahraman ailenin Ceyhan için taleplerini dinleyerek, sohbet etti.

KAHRAMAN, “CEYHAN’I HAYALLERİN ÖTESİNE TAŞIYACAĞIM”

Anlamlı bir günde hemşerisinin sofrasında olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Ceyhan Belediye Başkan Adayı Erol Kahraman, “Biz vatandaşlarımızla her zaman iç içeyiz. Onların derdiyle dertlenip, sevinçlerine ortak olmak bizim şiarımızda var. Rabbim bir kez daha halka hizmet yolunda bize adaylığı nasip etti. İnşallah bu gayret, bu azim, bu sevgi gösterisi zaferle taçlandığında Ceyhan’ı hayallerin ötesine taşıyacağım. Ben Sarımazı Mahallemize kimsenin aklına dahi getiremediği hizmeti yaptım. Benim varlığım ve binlerce çalışanıma istihdam sağladığım işletmelerim var. Ramazan ayı birlik, beraberlik ve paylaşma ayıdır. Bugün adayız diye değil; her zaman yardıma muhtaçların yanında, okuyan öğrencilerimize burslarla destek oldum. Boş vaatler vererek bu şehrin kaderiyle oynamaya, koltuk sevdası için şirinlik yapmaya ihtiyacım yok. Rabbim şahit, ben doğal bir insanım yapmacık olamam, tek gayem vatandaşlarıma hizmet, benim bilgim tecrübem bu şehiri hayallerin ötesine taşır. Bu gün hedefim ‘Ceyhan’a kalıcı eserler bırakmak ve halkının huzur ve müreffeh içerisinde yaşamasını sağlamak’, hemşerilerimiz müsterih olsun, özlediğiniz Ceyhan’ı birlikte inşaa edeceğiz. Bu mübarek ayda bizi sofrasına kabul eden Damar ailesine teşekkür ediyorum. Şimdiden tutacağınız oruçlarımızın kabul olmasını diliyor, Mübarek Ramazan’ın başta kadim şehrimiz Ceyhan’a ülkemize ve islam alemine huzur getirmesini temenni ediyorum” ifadesini kullandı.



Anahtar Kelimeler: KAHRAMAN VATANDAŞIN EVİNDE SAHURU YAPTI
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı