Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

EROL KAHRAMAN’A DEVA’SA KATILIM

EROL KAHRAMAN’A DEVA’SA KATILIM

EROL KAHRAMAN’A DEVA’SA KATILIM



Cumhur İttifakı Ceyhan Belediye Başkan Adayı Erol Kahraman’a destek ve katılım devam ediyor. Ceyhan’da Yeniden Refah Partisi’nin ardından Deva Partisi önceki dönem ilçe başkanı, yürütme kurulu, il delegeleri ve 305 üye Ak Parti’ye geçerek Erol Kahraman’a desteğini açıkladı.

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde, Erol Kahraman’la rekor puana hazırlanan Cumhur İttifakı, yeni katılımlarla istikrarını ve vatandaşlar üzerindeki güvenirliğini arttırdı. Önceki gün Yeniden Refah Partisi Ceyhan İlçe Teşkilatında Meclis üyesi adayları ve üst kademe yönetimi partiden istifasını vererek Kahraman’a desteğini açıklayıp rozet takmıştı. Kahraman’ın oluşturduğu güven ortamı ve istikrarlı yükselişe gönülden inanan Ceyhanlılar miting alanlarını doldururken, bazı partilerden de katılımlar gerçekleşti.

 

Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde düzenlenen Cumhur İttifakı Mahalle Toplantısında, Deva Partisi önceki dönem ilçe başkanı, yürütme kurulu, il delegeleri ve 305 üye Ak Parti’ye geçerek halkın huzurunda Erol Kahraman’la el kaldırıp desteğini açıkladı. AK Parti rozeti takan üst kademe ve partililer, Erol Kahraman’la Ceyhan’ın değişeceği, huzurlu, güvenli şehir olacağı, gelişmesi için ivme kazanacağı ve marka şehir olacağına inandıkları için tam destek verdiklerini açıkladılar.



Anahtar Kelimeler: KAHRAMAN’ KATILIM
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.1 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı