Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

EROL KAHRAMAN’IN İLK İFTAR PROGRAMINA YOĞUN İLGİ

EROL KAHRAMAN’IN İLK İFTAR PROGRAMINA YOĞUN İLGİ

Cumhur İttifakı AK Parti Ceyhan Belediye Başkan Adayı Erol Kahraman, mübarek Ramazan ayının ilk günü MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, partilileri ve vatandaşlarının yoğun ilgisiyle ilk iftarını yaptı

 

Cumhur İttifakı AK Parti Ceyhan Belediye Başkan Adayı Erol Kahraman, mübarek Ramazan ayının ilk günü MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, partilileri ve vatandaşlarının yoğun ilgisiyle seçim bürosunda ilk iftarını yaptı.

Şehir merkezi ve kırsalda bulunan mahalle ziyaretlerinin yanı sıra, çarşı merkezinde esnaf ziyaretlerini sürdüren Erol Kahraman’ın enerjisi rakiplerini kıskandırıyor. Gece sahurda vatandaşın evine konuk olan Kahraman, 11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayı’nın ilk gününde ziyaretlerini aralıksız sürdürdü. Orucun ilk günü Erol Kahraman, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Cumhur İttifakı üyeleri, meclis üyesi adayları, partilileri ve vatandaşların yoğun katılımıyla seçim bürosunda ilk iftarı beraber yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi, Adana Milletvekili Muharrem Varlı, “Bugün akşam burada sayın Belediye Başkan Adayımız Erol Kahraman beyin düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde sizlerle beraberiz. Seçim çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Şehrimizde güzel bir izlenim var, Cumhur İttifakımızın Adayı sayın Erol Kahraman‘a büyük bir teveccüh var. Tabi yinede rehavete kapılmayacağız, Gayretle çalışacağız, takdiri Cenab-ı Allah’a bırakacağız. Ama inanıyorum ki Ceyhan’da seçimi kesinlikle Cumhur İttifakı kazanacak, bundan yana hiçbir endişe ve kaygımız yoktur. Ülkemizin geleceği için çocuklarımızın geleceği için Cumhur İttifakını seçimi kazanması lazım. Türkiye dünyada sözü dinlenen güçlü bir Türkiye pozisyonunu yakalamış durumda, hem Milli Savunma alanında gerçekleştirdiğimiz atılımlar ve bölgesindeki söz sahibi olmasıyla dünyada güçlü ülke pozisyonundadır. Onun için Cumhur İttifakının Türkiye genelinde güzel bir sonuç elde etmesi lazım. Ceyhan’da ve Adana’nın tüm ilçelerinde seçimi kazanarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a hem de Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye Adana’yı size hediye ediyoruz, dememiz lazım. ‘İnanmak başarmanın yarısıdır’, yola çıkmış arkadaşlarımızla ve hemşerilerimile birlikte bu sonucu hep beraber kucaklayacağız inşallah” dedi.

 

Hemşerilerinin Ramazan’ın ilk gününde iftar programına yoğun ilgisinden dolayı teşekkür eden Erol Kahraman, “Rabbim bu mübarek ayda tuttuğumuz ve tutacağımız oruçları kabul eylesin. Yüce Rabbim tarafından nice, nice iftarlarlara, nice, nice bayramlara ve zaferlere kavuşmayı bizlere nasip etsin. Bu mübarek Ramazan ayının, başta sizlere, kadim şehrim Ceyhan’a, ülkemize ve islam coğrafyasına huzur ve bereket getirmesini temenni ediyor, saygı ve selamlarımı sunuyorum” ifadesini kullandı.



Anahtar Kelimeler: KAHRAMAN’ İFTAR PROGRAMINA YOĞUN
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı