Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Ertuğrul Gazi Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi kayıtlara başladı

Ertuğrul Gazi Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi kayıtlara başladı

Ertuğrul Gazi Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi kayıtlara başladı

Yüregir Belediyesi’nin Atakent Mahallesi'nde hizmete açtigi Ertugrul Gazi Kapali Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi 24 Agustos Pazartesi itibari ile kayit almaya basladi.
Bünyesinde yari olimpik kapali yüzme havuzu, seyir tribünü, voleybol ve basketbol sahasi, fitness salonu, masa tenisi alani, kütüphane, kafeterya, büfe, duslar ve soyunma odalari bulunan tesis haftanin 3 günü kadinlara, 3 günü ise erkeklere hizmet verecek.
Pandemi nedeniyle hijyen ve sosyal mesafe kurallari çerçevesinde ilk etapta 25’er kisilik gruplara hizmet sunacak tesis, sabah saat 08.00’den aksam 20.00’ye kadar 1’er buçuk saatlik seanslar halinde faaliyet gösterecek.

 

“YÜREGIR’DE BIR BASARI HIKÂYESI YAZACAGIZ”

Adanalilari tesise kayit yaptirmaya davet eden Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Gençlerimizin hem fiziksel hem de ruhsal gelisimi ile ilgili hakikaten çok çaba gösteren bir belediyeyiz. Biz Yüregir’de bir basari hikayesi yazmak istiyoruz. Ertugrul Gazi Kapali Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’miz içerisinde bulunan yari olimpik yüzme havuzu ile son derece modern bir tesis. 24 Agustos Pazartesi itibari ile tüm vatandaslarimizi kayit yaptirmaya, bu tesisimizden istifade etmeye davet ediyorum.” seklinde konustu.


  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı