Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Feci trafik kazası

Feci trafik kazası

Feci trafik kazası

Kaza,Adana'nin Kozan-Kadirli karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Seyir halinde oldugu ögrenilen 24 yasindaki Furkan Öztürk yönetimindeki otomobil kavsaktan dönerken, arkadan gelen ve sürücü ismi ögrenilemeyen 01 Y 9118 plakali pikap yandan çarpti.

Meydana gelen kazada otomobilde bulunan Ömer Öztürk olay yerinde hayatini kaybederken, agir yaralanan esi Emine Öztürk (54) ise hastaneye kaldirilirken yolda hayatini kaybetti. Olay yerinde hayatini kaybeden Ömer Öztürk‘ün oglu Furkan Öztürk, esi Zeynep Irem Öztürk (23), Arda Öztürk (12) ve Meliha Öztürk (44) yaralandi. Olay yerine gelen çok sayida ambulans ile yaralilar Kozan Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldirildi. Can pazarinin yasandigi kaza yerinden tesadüfen geçen ve hemsire oldugu ögrenilen bir kisi durumu agir olan Emine Öztürk'e olay yerinde kalp masaji yapti.

 

Kazadan dolayi Kozan-Kadirli karayolu kismen trafige kapatildi. Öte yandan, ismi ögrenilemeyen pikap sürücüsünün kazadan dolayi sokta oldugu, kaza esnasinda hiçbir sey hatirlamadigi iddia edilirken, jandarma tarafindan ifadesi alinmak üzere Ilçe Jandarma Komutanligina götürüldügü bildirildi. Kazada sürücü Furkan Öztürk'ün esi oldugu ögrenilen Zeynep Irem Öztürk'ün ise 3 aylik hamile oldugu ögrenildi. Kazayla ilgili sorusturma baslatildi.

 

 



Anahtar Kelimeler: Feci trafik kazası
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı