Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Garfield Yüreğirli çocuklarla buluşuyor!

Garfield Yüreğirli çocuklarla buluşuyor!

Garfield Yüreğirli çocuklarla buluşuyor!

BASKAN KOCAISPIR: “ÇOCUKLARIMIZ EGLENEREK ÖGRENECEK”

Yüregir Belediyesi, kültürel ve sosyal faaliyetler kapsaminda ilçedeki çocuklari, 'Garfield Trafikte' isimli oyunla bulusturuyor. ‘Çocuklarimiz trafik kurallarini eglenerek ögrenecekler’ diyen Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir tüm çocuklari oyuna davet etti.

 Yel Degirmeni Tiyatrosu oyunculari “Garfield Trafikte” isimli çocuk oyunu ile 20 Subat Persembe günü saat 09.00’da Yüregir Kültür Merkezi’nde çocuklarla bulusacak.

Çocuklarin sosyal ve kültürel gelisimlerine katki saglamak, onlari tiyatro ile bulusturmak amaciyla tiyatro ekibini Yüregir’e davet ettiklerini belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “ ‘Garfield Trafikte’ çocuklarimizin keyifle izleyecegi, trafik kurallarini eglenerek ögrenecekleri harika bir oyun. Kültürel faaliyetler anlaminda Yüregir’de ilkleri yapmaya çalisiyoruz. Bu tür etkinlikler ilçemizde artarak devam edecek. Bütün çocuklarimizi 20 Subat Persembe günü saat 09.00’da Yüregir Kültür Merkezimize bekliyorum.” seklinde konustu.
Ücretsiz olarak sahnelenecek oyun çocuklarin bildikleri trafik kurallarini sevimli kedi Garfield'in de tembelliginden yola çikarak anlatiyor. ‘Garfield Trafikte’ müzikleri, danslari, egitsel ve interaktif yönü ile büyük begeni topluyor.



  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli