Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

GAZİANTEP OKULLARARASI YILDIZLAR YÜZME MÜSABAKASI

GAZİANTEP OKULLARARASI YILDIZLAR YÜZME MÜSABAKASI

-SANKO ÖĞRENCİLERİ İKİ BİRİNCİLİK KUPASI VE 57 MADALYA KAZANDI

GAZIANTEP OKULLARARASI YILDIZLAR YÜZME MÜSABAKASI

-SANKO ÖGRENCILERI IKI BIRINCILIK KUPASI VE 57 MADALYA KAZANDI

 

SANKO Okullari ögrencileri, Gaziantep Gençlik Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen “Okullar Arasi Yildizlar Yüzme Müsabakasi”nda iki birincilik kupasi ve 57 madalya kazanarak toplam siralamada kizlarda ve erkeklerde il sampiyonu oldu.

 

Gaziantep Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen yarismada, kizlarda Defne Su Demirbakan, Beril Tanritanir, Duru Kayin, Zeynep Karakusoglu, Nur Zorkirisçi ve Lara Çehreli bireysel yarislarda 15 altin, 8 gümüs ve 5 bronz madalya kazandi, toplam siralamada il birincisi olan kizlar takimi SANKO Okullari flamasini gururla dalgalandirdi.

Erkeklerde ise Ali Emre Simitçi, Mustafa Kerem Kaya, Fahri Tuna Suat, Alperen Göksular ve Çetin Katicioglugil bireysel yarislarda 17 altin, 4 gümüs ve 8 bronz madalya kazandi. Toplam siralamada erkekler takimi da il birincisi olarak SANKO Okullari flamasini zirveye tasidi.

 

SANKO Okullari Genel Müdürü Firat Mümtaz Asyali, ögrencilerinin 32 altin, 12 gümüs ve 13 bronz madalya ile iki birincilik kupasi kazanmalarindan gurur duyduklarini belirterek, basarinin mimari olan ögrencileri ve beden egitimi hocalarini kutladi.



  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli