Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Girgeç net konuştu:

Girgeç net konuştu:

Eğitim çalışanlarımız yalnız değildir!

Girgeç net konustu:
Egitim çalisanlarimiz yalniz degildir!
 
Kamu Sen Adana Il Temsilcisi ve Türk Egitim-Sen Adana 1 Nolu Sube Baskani Durdu Mehmet Girgeç, Seyhan Sehit Yunus Ugur Ortaokulu okul yönetimi ve ögretmenlerine sahip çikti.
Salgin sürecinin basindan bu yana özverili bir sekilde hem salgin sürecinde egitime devam eden hem de salginla mücadeleye farkli görevlerle tam destek veren tüm egitim çalisanlarina saygilar sunduklarini ifade eden Baskan Girgeç, 'Salgin sürecinin her asamasinda gerek uzaktan egitimde gerekse de yüz yüze egitimde büyük bir fedakarlik ortaya koyan egitim ordumuza mütesekkiriz. Bugün Adana’da; bin 642 kurumda, 13 bin 634 derslikte, 23 bin 746 ögretmenimiz ve 473 bin 650 ögrencimizle yüz yüze egitim faaliyeti gerçeklestirilebiliyorsa bu süreci her seyden önce egitim ordumuzun gayretlerine borçluyuz' dedi.
'TESEKKÜR EDIYORUZ'
Devletin Corona virüs sürecine dair ortaya koydugu zorlu ve zorunlu tedbir sürecinin neredeyse her asamasini provake ettigi sosyal medya paylasimlariyla bilinen, çogunun iradesini kullanarak virüse karsi gelistirilen asi sürecine ve maske kuralina karsi kamuoyu olusturma gayreti edinen, görev ve sorumlulugunu yerine getiren ögretmenlerin isimlerinin sosyal medyada hak arama mücadelesi yaptigini söyleyerek paylasan ilgili kisiler ve basin yayin organlari hakkinda suç duyurusunda bulunacaklarini ifade eden Baskan Girgeç, 'Salginla mücadele sürecinde devletimizin ortaya koydugu tedbirler noktasinda taviz vermeyen Seyhan Sehit Yunus Ugur Ortaokulu Okul Yönetimine ve ögretmenlerimize tesekkür ediyoruz' diyerek destek verdi.
'ÖGRETMENLERIMIZ YALNIZ DEGILDIR'
'Sosyal medyanin karanlik dehlizlerinde ve dipsiz derinliklerinde ögretmeni hedef tahtasina koyup ilgili sürece yön verecegini düsünenler, ögretmenin degil devletin koydugu kuralara karsi çocugun iradesini kullanarak ögretmeni suçlamayi hak müdafaasi yapmak olarak göremezler' seklinde açiklamalarina devam eden Kamu Sen Adana Il Temsilcisi ve Türk Egitim-Sen Adana 1 Nolu Sube Baskani Durdu Mehmet Girgeç yönetim kurulu üyeleri, 'Virüse karsi alinan tedbirlere karsi her durumu firsat olarak görenler, hedef tahtasina konulanin ögretmenlerimiz degil devletimizin virüse karsi koydugu tedbirler oldugunu da bilmelidirler. Sözde bireysel bir hak mücadelesiymis gibi görünen sosyal medya paylasiminin esasen ne kadar planli bir sosyal medya oyununu oldugu ve kimler tarafindan tezgahlandigi bellidir ve bu oyunu kuranlar ögretmenlerimizin yalniz olmadiklarini göreceklerdir' seklinde tepki gösterdiler.
'KIMSENIN HADDI DEGILDIR!'
Kuralsizligin kendi nazarlarinda bir kural olmadigina ve kural olarak kabul görülmeyecegine vurgu yapan Baskan Girgeç, 'Egitim ordusunun durusunu sorgulamak ve egitim ordusuna istikamet tayin etmek hiçkimsenin hakki da, haddi de degildir! Egitim ordusunun istikametini dün oldugu gibi yarinlarda da sosyal medyanin klavye kahramanlari degil devletimizin yazili kurallari belirleyecektir. Bir kez daha tekrarliyoruz ki ögrencilerimizle ögretmenlerimizi karsi karsiya getirmeyi hiçbir güç basaramayacaktir. Gerek ögrencimizin sagligi gerekse de toplumumuzun tamaminin sagligini ilgilendiren bir konuda yine ögrencimiz ve toplumumuzun yararina  ögrencimize verilen uyariyi sosyal medyada farkli mecralara çeken kisiler ve basin yayin organlari hakkinda suç duyurusunda bulunacagimizi kamuoyu ile paylasiyoruz' diyerek, salginla mücadele sürecinde devletin ortaya koydugu tedbirler noktasinda taviz vermeyen Seyhan Sehit Yunus Ugur Ortaokulu Okul Yönetimine ve ögretmenlerine bir kez daha tesekkür etti.


Anahtar Kelimeler: Girgeç net konuştu:
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı