Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Hayvan bakımını, beslenmesini ve korunmasını öğrenecekler!

Hayvan bakımını, beslenmesini ve korunmasını öğrenecekler!

SARIÇAM BELEDİYESİ’NİN “SERTİFİKALI EV HAYVANLARI EĞİTİM KURSU” BAŞLADI

SARIÇAM BELEDIYESI’NIN “SERTIFIKALI EV HAYVANLARI EGITIM KURSU” BASLADI

Sariçam Belediyesi tarafindan verilen ev ve süs hayvani satisi yapan is yeri sahiplerine yönelik sertifikali egitim kursu basladi. Seksen kursiyerin katildigi egitim programi iki gün sürecek.

 

Sariçam Belediyesi tarafindan ev ve süs hayvani satisi yapanlara yönelik iki gün sürecek sertifikali egitim programinda katilimcilara hayvan bakimi, hayvan beslenmesi, hayvanlarin korunmasi basta olmak üzere hayvan ekolojisi, hayvan davranisi gibi konularda bilgiler verilecegi belirtildi.

Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, “Ev Hayvanlari Satisini yapan ve yapacak olanlara yönelik Sertifikali Egitim Programi” kapsaminda iki gün sürecek olan egitimlerde, alaninda uzman egitmenler tarafindan kursiyerlere uygulamali egitimler verilecegini kaydetti. Özellikle petshoplarda satisa sunulan ev ve süs hayvanlarinin birer canli oldugunu ve can tasidigina dikkat çeken Baskan Uludag, bu alanda hayvanlarin bakimindan yasamina kadar her türlü konforu saglamak adina çok ciddi bir bilgi sahibi olacaklarini kaydetti.
Sariçam Belediyesi’nin ev sahipliginde ev hayvanlari satisini yapan veya yapacak olanlara yönelik düzenlenen kursa katilanlara sertifikalari, daha sonra düzenlenecek törenle verilecek.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı