Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

İç çamaşırında 4 bin 900 adet uyuşturucu ile yakalandı

İç çamaşırında 4 bin 900 adet uyuşturucu ile yakalandı

Adana'da polisin durduğu otomobilde bulunan bir kişinin iç çamaşırında 4 bin 900 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, araçtaki 3 zanlı tutuklandı.

Iç çamasirinda 4 bin 900 adet uyusturucu ile yakalandi
Adana'da polisin durdugu otomobilde bulunan bir kisinin iç çamasirinda 4 bin 900 adet uyusturucu hap ele geçirilirken, araçtaki 3 zanli tutuklandi.
Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlügü'ne bagli Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri, uyusturucu madde satisina yönelik yaptigi çalismalarda kente bir otomobilde uyusturucu hap getirilecegi bilgisine ulasti. Polis, bu bilgi üzerine otomobilin gelis güzergahinda önlem aldiktan sonra otomobili Sariçam ilçesi girisinde durdurdu. Otomobildeki 3 sahis asagi indirilerek arandi.
Yapilan aramada otomobilde uyusturucu hap bulunamazken, arka koltukta oturan M.E.'nin (33) iç çamasirina gizledigi 4 bin 900 adet uyusturucu hap ele geçirildi. M.E., otomobilin sürücüsü A.A. (43) ve ön koltukta oturan A.M. (32) gözaltina alindi. Süphelilerden A.M. ve A.A.'nin suçlamalari kabul etmeyerek ifadelerinde, “M.E.'nin uyusturucu hap tasidigindan haberimiz yoktu. Suçsuzuz” dedigi öne sürüldü. Iç çamasirindan uyusturucu çikan M.E.'nin ise iki arkadasinin da durumdan haberdar oldugunu söyledigi iddia edildi. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen 3 zanli da tutuklandi.


  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı