Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ BERBEROĞLU CTB'YE ZİYARET ETTTİ

İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ BERBEROĞLU CTB

İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ BERBEROĞLU CTB'YE ZİYARET ETTTİ

ILÇE EMNIYET MÜDÜRÜ BERBEROGLU CTB'YE ZIYARET ETTTI

Ilçe Emniyet Müdürü Alper Tunga Berberoglu Borsasini ziyaret ederek baskani Mustafa Aydar’i makaminda ziyaret etti. Ziyarette Borsa baskani Mustafa Aydar, Meclis Baskani Ali Cem Sandikçi Meclis Üyelerisi Bilal Yikar, Ömer Kurt ve Genel Sekreterimiz Yeliz Aydar Katildi.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Baskani Mustafa Aydar “ Ilçe Emniyet Müdürlügüne Atanan Alper Tunga Berberoglu beye çalismalarinda basarilar diliyorum dedi. Ceyhan’a daha iyi hizmet etmek için devletimizin tüm kurum ve kuruluslariyla birlikte ve koordineli çalismasinda büyük yarar vardir. Ben kendisine yeni görevinin hayirli olmasini temenni ederken basarili olmasini dilerim.” Dedi,

AYDAR; KAMU KURUM VE KURULUSLARI ILE

KOORDINELI BIR BIÇIMDE ÇALISIYORUZ

Borsa baskani Mustafa Aydar Ilçe Emniyet Müdürü sayin Alper Tunga Berberoglu nezdinde “Kamu kurum ve kuruluslari ile birlik ve beraberlik içersinde çalisarak Ceyhan’a hizmetin en iyisini yapilmasi konusunda koordinali bir sekilde çalismak Ceyhan’imiz için en hayirlisi olacagindan hiç süphem yoktur dedi.

BERBEROGLU CEYHAN’IN ÇITASINI YÜKSELTMELIYIZ

Ilçe Emniyet Müdürü sayin Alper Tunga Berber oglu Ceyhan’imiza en iyi sekilde hizmet edebilmek için Sayin Borsa baskanimizin belirttigi gibi Kaymakamlik, STK’lar, Oda ve Borsalar, Belediye ve tüm kurumlarla birlikte çalismamiz gerekir. Amacimiz koordineli bir biçimde çalisarak ilçemizin hizmet çitasini en üst siralara çikarmaktir. Gösterdigi ilgi ve alakadan dolayi sayin Borsa baskanimiz Mustafa Aydar’a çok tesekkür ederim.” Dedi.

Konusmalarin ardindan baskanimiz Mustafa Aydar günün anisina Ilçe Emniyet Müdürü sayin Alper Tunga Berber oglu’na plaket taktim etti.



Anahtar Kelimeler:
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli