Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

İP’TEN ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINI DÜŞÜNEN DSİ MUAVİNİ KİM?

İP’TEN ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINI DÜŞÜNEN DSİ MUAVİNİ KİM?

DSİ 6. BÖLGE İP'İN SEÇİM OFİSİ GİBİ

 

İP’TEN ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINI DÜŞÜNEN DSİ MUAVİNİ KİM?

DSİ Adana 6 Bölge Müdürlüğünde Makamı seçim bürosu gibi kullanan makamda siyasi kulisler yaparak hiçbir iş yapmayarak devletin koltuğunu meşgul eden DSİ 6. Bölge muavini Y.Ç’nin İP’ten Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için kurumu adeta seçim ofisine çevirdiği iddia edildi.

Sırf Süleymancı cemaatine yakın oldukları gerekçesi ile kurumda istedikleri gibi at koşturan DSİ, yöneticileri, acaba bu gücü hangi DSİ Genel Müdürlüğü  daire başkanından alıyorlar

DSİ’NİN MÜFETTİŞLERİ NE İŞE YARAR

Adana basını olarak DSİ ile ilgili yaptığımız onca habere rağmen iddialara göre  Ankara’dan gelen Müfettişlerin  kuruma  leke gelmemesi konusunda  yer içer misafir olur  konuyu kapatıp Ankara’ya döndükleri ifade edildi. D.G isimli DSİ’ şube müdürünün  Süleymancı Yurtlarına  kurban adı altında aldığı paraların Müteahhitleri  bezdirdiği bu konuda ise DSİ Yönetiminin bu konuda ise Müteahhitlere baskı yaptığı ileri sürüldü.

DEVRİK BAŞKAN İBRAHİM ATAR’A ÇİFTÇİLER ÖFKELİ 

Seyhan Sol Sahil Sulama birliğinde Ali Cengiz oyunları hala devam ederken bu kuraklıkta mahsulü yanan ekonomik krizle başları dertte olan Çiftçilere bir darbede Seyhan Sol Sahil Sulama Birliği Başkanı İbrahim Atar’dan geldi. 

Kuruma borcu olan çiftçilere icra gönderdiği iddia edilen Kurumda 5 avukatın görev yaptığı ileri sürülürken  bu 5 avukattan birisinin  ise ödeme zamanı gelmeden kurumdan yakıt  ödemesi  yaptığı Akaryakıt aldığı firmanın  kardeşine yüklü borcu olan çiftçilerin icra dosyasını verdiği  ve bu dosya karşılığında ise yüzdelik dilimlerden pay aldığı ileri sürüldü. Önümüzdeki günlerde kurum önünde eylem yapacaklarının bilgisini veren Çiftçiler,’’ İbrahim Atar Birilik Başkanlığına geldiğinden buyana anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirdi. Bu kuraklıkta istediği çiftçiye su veriyor istemediği çiftçiye ise su vermediği konusunda dert  yandılar.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı