Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

İYİ Parti Genel Sekreteri Ayfer Yılmaz’dan Alemdar Öztürk’e destek

İYİ Parti Genel Sekreteri Ayfer Yılmaz’dan Alemdar Öztürk’e destek

Alemdar Öztürk, Çalmadık kapı sıkmadık el bırakmıyor



İYİ Parti Milletvekili Bilici’den Öztürk’e övgü

İYİ Parti Ceyhan Belediye Başkan Adayı Alemdar Öztürk, İYİ Parti Genel Sekreteri Ayfer Yılmaz, Sağlık Politikaları Başkanı Prof. Dr. Tamer Demirer, Güvenlik Politikaları Başkanı Ali Demir ve Milletvekili Bilal Bilici ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.
Ceyhanlılara projelerini anlatan Alemdar Öztürk’e vatandaşlar tarafından gösterilen yoğun ilgiyi gören İYİ Parti Genel Sekreteri Ayfer Yılmaz, “Ceyhan Alemdar Öztürk’te kararını vermiş hayırlı uğurlu olsun, Fakat Ceyhanlılardan isteğim Adana’da da Ayyüce hanımı unutmasınlar. Adana’da Ayyüce Türkeş Ceyhan’da Alemdar Öztürk ile Ceyhan ve Adana  hak ettiği hizmetleri alacaktır” şeklinde konuştu.
Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden İYİ Parti Adana Milletvekili Bilal Bilici, Öztürk’ün geçmişte uğradığı haksızlıkları çok iyi bildiğini söyleyerek, “Alemdar Başkan, haksız bir şekilde görevden alınmasaydı eminimin Ceyhan şu an daha farklı bir konumda olurdu. Görüyorum ki, Ceyhan Kararını vermiş, Alemdar Başkan,  1 Nisan sabahı yarım kalan hizmetleri tamamlamak, Ceyhan’ı hak ettiği yere taşımak için geliyor" dedi.



  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı