Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

KADER ADANA ŞUBE DERNEĞİ 11. KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

KADER ADANA ŞUBE DERNEĞİ 11. KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

KADER ADANA ŞUBE DERNEĞİ 11. KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

KADER ADANA SUBE DERNEGI 11. KURULUNU GERÇEKLESTIRDI

 

KADER Adana Sube  Dernegi 11. Kurul Genel toplantisi Seyhan Belediyesi Yasar Kemal Kültür Merkezinde üyelerinin katilimiyla gerçeklesti.

 

Divan Baskanligini  Melek Kurt, Katip üyeliklerine ise Aysegül Aygül ve Fatma Diber’in seçildigi Kurul,saygi Durusu ve istiklal Marsi’nin ardindan mevcut Baskan Elife Müftüoglu’nun açilis konusmasiyla basladi.

 

Müftüoglu yaptigi konusmasinda  2018-2019 yili seçimlerinden dolayi çok yogun bir süreçten geçtiklerini belirterek, Genel seçimler ile Adana Kader Subesi üyeleri olan CHP Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Burhanettin Bulut,Müzeyyen Sevkin ve HDP Adana Milletvekili Tülay Hatimogullari ve yine Siirt’ten Milletvekili seçilen Meral Danis Bestas’in Milletvekili seçilmelerinin onur verici oldugunu kaydetti.

 31 Mart Yerel seçimlerinde ise yine KADER Adana Subesi olarak  bir ilki gerçeklestirerek Adana ve çevresindeki yaklasik 100’e yakin  muhtar adaylari arasinda  bir wapsap gurubu olusturarak bir birleriyle fikir alis verisinde bulunmalarini sagladiklarini ifade eden Baskan Müftüoglu,Toplumsal cinsiyet esitligi konusunda  mahallerde toplantilar yaparak egitimler verdiklerini ve bu toplantilarin devam edecegini söyledi.

 Baskan Elife Müfütoglu’bir kez daha üyelerinin  destegini alarak 2. dönemde de Baskan  seçildi.

 

KADAER Dernegi Adana Subesi Su isimlerden olustu

Yönetim Kurulu Asil Üyeler;Elife Müftüoglu,Funda Buyruk,Oya Tekin,Arzu Kilçik,Kevser Karakas,Saadet Köse,Zuhal Özbelli, Denetim Asil Üyeler;Nesrin Göçhan,Yasiya Tas,Rabiye Okel,Asil Yedek Üyeler;Halime Ünal,Zeynep Bektas,Sevilay Gözüküçük,Serab Göker,Mine Donma,Ebru Yilmaz, Özgül Seven Denetleme Yedek Üyeler Nejla Baskan,Esin Serpil Özkuyumcu, Rabiye Cingözer



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu