Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

KAHRAMAN; “KİMSE HAYAL SATMASIN, VAATLERLE HEMŞERİLERİMİ KANDIRMASIN

KAHRAMAN; “KİMSE HAYAL SATMASIN, VAATLERLE HEMŞERİLERİMİ KANDIRMASIN

-EROL KAHRAMAN BASIN MENSUPLARINA SANİMİ VE İÇTENLİKLE KONUŞTU

 

Cumhur  İttifakı Ceyhan Belediye Başkan Adayı Erol Kahraman basın mensuplarıyla bir araya gelerek projelerini ve şehir için düşüncelerini anlattı. Tecrübeli siyasetçi samimi ve içtenlikle konuştuğu basın emekçilerine, “Kimse hayal satmasın, boş vaatler vermesin; benim arkamda devlet var, yapamayacağım hiç bir sözü vermem. Yönetim anlayışlarını gördük, yaparsak biz yaparız” dedi.

Belediye Başkan Adayı Erol Kahraman, şehrin kalkınması  ve yaşam kalitesinin yükseltilmesine yönelik hazırlanan projelerini düzenlediği basın toplantısında yerel ve ulusal basın temsilcileriyle paylaştı. Yürüttükleri seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Kahraman, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak seçimler için oldukça iddialı hazırlandıklarını ve seçim sonrasında ilçe için en önemli  öncelikli projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

31 MART CEYHAN’IN ZAFER GÜNÜ OLACAK
Şeffaf ve katılımcı, vizyonu geniş belediye yönetimi anlayışı ile hareket edeceklerini belirten Kahraman konuşmasına şöyle devam etti; “Siz basın mensuplarının desteği ve şehrimizin nabzını tutan bakış açısı benim için çok değerli. 31 Mart Ceyhan’ın adeta zaferi olacak. Bu basiretsiz ve hizmet yoksunu anlayıştan kurtulmanın zaferini hep birlikte kutlayacağız. Ceyhan’a hizmet yağacak. Yenilik gelecek, anlayış değişecek, Ceyhan gelişecek.”

HALKIMIZ ŞEFFAF BELEDİYECİLİK GÖRECEK
CHP zihniyeti olan belediyelerin halkına adeta hizmet zulümü çektirdiğini ve belediyenin bir rant kapısı olarak gördüğünü vurgulayan Kahraman sert konuştu; “ Belediyecilikte ne yazık ki ne Adana’nın nede Ceyhan’ın yüzü gülmedi. Belediyecilikte şehrin her açıdan hizmetten geri kalmış, belediyenin yandaşlarının istilasında olduğunu halkımız bizlere şikayet ediyor. Tıka basa dolan bir çöp konteynerini yerinden kaldıramayan, vatandaşa adeta zulüm çektiren bu zihniyeti 31 Mart 2024 tarihinde sandıklara gömeceğiz. Halkımıza dayatma değil çözüm üretilecek. Reklam panolarıyla değil, hizmetle tanınacağız. Her seçimde kavga havası oluşturarak gerginlik siyaseti yapan zihniyetten kurtulacağız. Hepiniz beni çok iyi biliyorsunuz ben vaat vermem, yapamayacağım bir işin sözünü vermem ve asla belediyeyi kimseye rant kapısı haline dönüştürmem. Her yerde söylüyorum, şimdi sizlerin karşısında da belirtiyorum; çevremden kimseyi belediyede çalıştırmayacağım, kimseye çaldırmayacağım, yedirtmeyeceğim. Belediyede kimsenin ruhsat sorunu kalmayacak, rüşvetle iş yapanın gözünün yaşına bakmayacağım, bankamatikçileri maaş alıp, işe gelmeyeni durdurmayacağım. Tek gayem var, Ceyhan’a hizmet” ifadesini kullandı.

Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Yeşil ise 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinin Ceyhan’ın kaderini belirleyeceği bir seçim olacağını belirterek, Ceyhan’ın değişimi Cumhur ittifakı ile gerçekleşeceğini söyledi.

Belediye Başkan Adayı Erol Kahraman daha sonra basın mensuplarının sorularının şeffaflıkla cevapladı. Basın toplantısına Mhp İlçe Başkanı Murat Mirzaoğlu, Meclis üyesi adayları ve basın mensupları katıldı.



  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı