Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Kano Milli Takım Seçmeleri Adana’da Yapıldı

Kano Milli Takım Seçmeleri Adana’da Yapıldı

Kano Milli Takım Seçmeleri Adana’da Yapıldı

MILLI TAKIM ADAYLARI ADANA’DA YARISTI

Sariçam Belediyesi Sponsorlugunda Türkiye Durgunsu Kano Uzun Mesafe Milli Takim Seçme Yarislari Adana’da gerçeklestirildi.
Türkiye Durgunsu Kano Uzun Mesafe Milli Takimi aday kadrosuna seçilmek için Türkiye geneli 16 ilden 217 sporcu katilirken, toplamda antranör ve hakem heyeti ile birlikte 309 kisi katildi.
Seyhan Baraj Gölü Çukurova Üniversitesi Kayikhane Tesisleri’nde gerçeklesen etkinlige Adana Valisi Süleyman Elban, Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, Adana Gençlik ve Spor Il Müdürü Muzaffer Çintimar, Türkiye Kano Federasyonu Baskani Alper Cavit Kabakçi, ASKF Baskani Ahmet Bozan ve Sariçam Belediyesi Bürokratlari katildi.

 

KABAKÇI “HEDEF; 2021 TOKYO OLIMPIYAT OYUNLARI”

Türkiye Kano Federasyonu Baskani Alper Cavit Kabakçi , pandemiden dolayi sporcularin ancak 3 aydir antrenman yaptiklarini bu sebeple yaris modlarinin olmadigini ifade etti. Bu yarista sporcularin son durumlarini görme imkani da bulacaklarini belirten Kabakçi, “Test yarislariyla sporcularimizin derecelerine bakacagiz. Hedefimiz 2021 Tokyo Olimpiyat Oyunlari’na kadin ve erkek sporcularla katilabilmek. Bugünkü yarislar sonunda 2024 Paris Olimpiyat Oyunlari’nda yarisacak aday kadrolar belirlenecek. Desteklerinden dolayi Adana Valimiz Sayin Süleyman Elban’a ve bu organizasyonun sponsorlugunuüstlenen Sariçam Belediye Baskani Sayin Bilal Uludag’a ve emegi geçen herkese tesekkür ediyorum.” diye konustu.



YARISLARDAN SONRA KAMP

Adana Gençlik ve Spor Il Müdürü Muzaffer Çintimar’da, spora ve sporcuya destek olan bir belediye baskani ile birlikte böyle güzel bir organizasyonu gerçeklestirmenin sevincini ve mutlulugunu yasadiklarini söyledi. Çintimar, müsabakalarin ardindan Milli Takim aday kadrosunun 3 haftalik bir kampa girecegini belirtti.



ULUDAG “SARIÇAM’DA FARKINDALIGI ARTIRMAK ISTIYORUZ”

Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag bu yil ikincisi düzenlenen Türkiye Durgunsu Kano Uzun Mesafe Milli Takimi aday kadrosu seçmelerine sponsor olmaktan mutluluk duyduklarini belirtti.
Yarislara katilan tüm sporculari kutladigini kaydeden Baskan Uludag sözlerine söyle devam etti: “Öncelikle sunu belirtmek isterim ki bu yarislarin kaybedeni olmadi. Hepsi birbirinden degerli yarisçilarimiz dereceye girmek için ter döktüler mücadele verdiler. Onun için hepsini kutluyor basarilar diliyorum.”Dedi.


Adana’da ve Sariçam’da farkindalik olusturmak adina bu organizasyonu çok önemsediklerini vurgulayan Baskan Uludag “ Adana Valiligimiz ve Gençlik Spor il Hizmetleri Müdürlügü’nün bu çalismaya sahip çikmalari, su sporlarinda Adana’yi bir alternatif merkez haline getirecektir. Ayrica bu organizasyon ile iç ve dis pek çok merkez , Adana ve Sariçam’in güzelliklerinin farkina varmaya basladi. Bizde bu bilinirligi daha da artirmanin gayreti içerisindeyiz.” dedi.



  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı