Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Karacaoğlan Mahallesinde Doğalgaz Çalışmaları Başladı

Karacaoğlan Mahallesinde Doğalgaz Çalışmaları Başladı

BAŞKAN KOCAİSPİR ''YÜREĞİR'DE YEP YENİ BİR SÜREÇ BAŞLIYOR''

BASKAN KOCAISPIR ''YÜREGIR'DE YEP YENI BIR SÜREÇ BASLIYOR''

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir Karacaoglan Mahallesi'nde Aksa Çukurova Dogalgaz Anonim Sirketinin dogalgaz borusu döseme çalismasi baslamasi dolayisiyla yapilan törende yaptigi konusmada Yüregir'de yeni bir dönemin basladigini belirterek ''Dogalgazin kullanim kolayligini, konforunu ve en önemlisi ekonomikligini bilmeyen yok. Yüregir'de dogalgazin yayginlasmasi için elimizden gelen bütün çabayi gösterecegiz. Elbirligi, gönül birligi ile vatandasimizin hizmetinde olmaya devam edecegiz.'' dedi.

 

Karacaoglan Mahallesi'nde yapilan törene Baskan Kocaispir'in yani sira AK Parti Adana Il Baskani Serif Güler, Yüregir Ilçe Baskani Yasar Turan, Il Gençlik Kollari Baskani Furkan Bozkurt,Kadin Kollari Baskani Sevil Can ve Aksa Gaz Bölge Müdürü Tufan Duman meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaslar katildi.

 

Yüregir'de gaz kullaniminin ve yatirimlarin artmasi için yogun çaba harcadiklarini belirten Baskan Kocaispir ''Dogalgaz ucuz, temiz ve çevreci bir yakit. Yüregirli vatandaslarimiz bu yakittan faydalanmayi hak ediyor. Aksa Gaz Adana için 75 km yatirim ayirmis. Bunun çogunun Yüregir'e yapilmasi için çalisacagim. Bölge müdürümüzle isbirligi ve diyalogumuzu artirarak Yüregir'e daha fazla dogalgaz hatti dösenmesi için ugrasagiz. Yüregirli vatandaslarimiz her seyin en güzeline layik. Hayirli olsun. Yüregir'e yapilacak yatirimlari her zaman destekleyecegiz, takipcisi olacagiz. Yatirimcilarimiza kapimiz her zaman açik olacaktir. '' diyerek ilçeye yapilacak olan yatirimlarin takipçisi olacaklarini ve destekleyeceklerini belirtti.

 

Aksa Gaz Bölge Müdürü Tufan Duman dogalgazin geldigi bölgeye arti bir deger kattigini söyledi. Baskan Kocaispir'e yardimlari ve destekleri için tesekkür eden Aksa Gaz Genel Müdürü Tufan Duman ''Dogalgaz çevreciligi, ekonomikligi,bulundugu yere, eve, mahalleye önemli bir deger katmaktadir. Belediye baskanimizin iyi niyetli yaklasimi, vatandaslarimizin arz talep dengesi de gözetilerek Yüregir'e ayri bir önem verecegiz. Emegi geçen herkese tesekkür ederim. Hayirli olsun.'' dedi.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı