Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

KARNAVALA DAMGASINI YİNE SARIÇAM VURDU

KARNAVALA DAMGASINI YİNE SARIÇAM VURDU

Bu yıl onuncusu düzenlenen Adana Portakal Çiçeği Karnavalı renkli görüntülere sahne oldu. İki yıl aranın ardından on binlerce vatandaşın katılımı ile gerçekleştirilen karnavala Sarıçam Belediyesi damga vurdu.

KARNAVALA DAMGASINI YINE SARIÇAM VURDU

Bu yil onuncusu düzenlenen Adana Portakal Çiçegi Karnavali renkli görüntülere sahne oldu. Iki yil aranin ardindan on binlerce vatandasin katilimi ile gerçeklestirilen karnavala Sariçam Belediyesi damga vurdu.

Karnaval için kente gelen binlerce ziyaretçinin akinina ugrayan alanda, karnavala önemli destek saglayan Sariçam Belediyesi standi, ziyaretçilerinden tam not aldi. Soguk ve sicak ikramlarin yapildigi stantta karnaval temali magnetler ziyaretçilere dagitildi.

Her geçen yil artan bir ilginin oldugu karnavalin bu yil rekor denilecek bir katilimla gerçeklestirildigini belirten Sariçam Belediyesi Basin Yayin Halkla Iliskiler Müdürü Sükrü Gedik, ilki 2013 yilinda yapilan festivalin, geride kalan dokuz yildaki tanitim degerinin bugün yaklasik 49 milyon dolar olduguna dikkat çekti.

Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag’in Belediye Baskanlari toplantisi için Antalya’da bulunmasindan dolayi karnavala katilamadigi belirten Gedik, festival alaninda kurduklari stantla Sariçam Belediyesi’ni en iyi sekilde temsil ettiklerini kaydetti. Sariçam Kaymakami Müfit Gültekin, Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, Aladag Belediye Baskani Mustafa AKgedik, Tufanbeyli Belediye Baskani Remzi Ergü ve vatandaslarin ziyaret ettigi stantta gelen ziyaretçilere portakal suyu, çay ve karnaval temali magnet dagitildigini kaydeden Gedik, yapilan müzik yayinlari ile ziyaretçilerin gönüllerince eglendigini belirtti.

 



  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli