Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Kayınbiraderini öldürten enişte yakalandı

Kayınbiraderini öldürten enişte yakalandı

ADANA'da kayınbiraderi Ulaş Çelikten'i (22) yeğeni Mehmet Şükrü Cirit'e (18) öldürttüğü öne sürülen Mikail T. (50) yakalandı. Çelikten'in, eniştesini başka bir kadınla görüp ablasına anlattığını ve aralarında bu nedenle aralar?

ADANA'da kayinbiraderi Ulas Çelikten'i (22) yegeni Mehmet Sükrü Cirit'e (18) öldürttügü öne sürülen Mikail T. (50) yakalandi. Çelikten'in, enistesini baska bir kadinla görüp ablasina anlattigini ve aralarinda bu nedenle aralarinin açildigi öne sürüldü. Mahkemeye çikarilan Mikail T., adli kontrolle serbest birakildi.

Olay, 25 Kasim gecesi, Çukurova ilçesi Karslilar Mahallesi Adnan Menderes Bulvari'nda meydana geldi. Arkadaslariyla bir mekanda içki içen Ulas Çelikten, çikista enistesi Mikail T., yegeni Mehmet Sükrü Cirit ve arkadasi M.S. ile karsilasti. Çelikten ile Cirit arasinda çikan tartisma, kavgaya dönüstü. Kavga sirasinda Cirit, belinden çikarttigi tabancayla, otomobiline yönelen Çelikten'e pes pese ates etti. Silahtan çikan kursunlarla agir yaralanan Çelikten yere yigilirken, Mehmet Sükrü Cirit ise kaçti.

HASTANEYE BIRAKIP KAÇTI

Mikail T., kayinbiraderi Ulas Çelikten'i otomobiliyle Adana Sehir Egitim ve Arastirma Hastanesi'ne götürüp, acil servise biraktiktan sonra kaçti. Vücuduna 5 mermi isabet eden Çelikten, doktorlarin tüm müdahalesine karsin kurtarilamadi.

Süphelilerin yakalanmasi için çalisma baslatan Cinayet Büro Amirligi ekipleri, Mehmet Sükrü Cirit ile arkadasi M.S.?yi Ulubatli Hasan Mahallesi'nde yakaladi, enistesi Mikail T.'ye ise ulasilamadi. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen Cirit, çikarildigi mahkemece tutuklanirken, arkadasi M.S. ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

ENISTESINI BASKA KADINLA GÖRMÜS

Polisin yaptigi arastirmada Ulas Çelikten'in bir süre önce enistesi Mikail T.?yi baska bir kadinla gördügü, durumu ablasina anlatmasiyla aralarinin bozuldugu öne sürüldü. Mikail T.'nin ise bu olaydan sonra Ulas Çelikten'e husumet besledigi, cinayeti de azmettirdigi iddia edildi. Ayrica Çelikten'in öldürülmeden yaklasik 1 ay önce annesine, 'Ben gidecegim. Bunlar beni vuracaklar. Gitmem gerekiyor' mesaji attigi da bildirildi.

SERBEST BIRAKILDI

Olayla ilgili sorusturmayi sürdüren polis ekipleri, Mikail T'yi saklandigi adrese yaptigi baskinla yakaladi. Emniyete götürülen Mikail T. ifadesinde olayla ilgisinin bulunmadigini öne sürdü. Islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen Mikail T., çikarildigi mahkemece adli kontrol sartiyla serbest birakildi.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli