Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

KOCAİSPİR: “ADANA’NIN KAYIP YILLARINI TELAFİ EDECEĞİZ”

KOCAİSPİR: “ADANA’NIN KAYIP YILLARINI TELAFİ EDECEĞİZ”

Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, seçim çalışmalarına yoğun bir tempo ile devam ediyor. Esnaf ve vatandaşlarla buluşan Kocaispir, “Şehrin tüm sorunlarını biliyoruz, projeler

 

 Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, yoğun bir saha çalışmasıyla Adana’yı ilçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak geziyor. Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Kocaispir, gittiği her yerde ilgi ve heyecanla karşılanıyor.

 

Daha yaşanabilir, insanı mutlu, modern bir şehir hedefiyle yola çıkan Kocaispir, sabahın ilk ışıklarından gece geç saatlere kadar ziyaretler gerçekleştirerek esnaf ve vatandaşlardan destek istiyor. Başarılı bir saha çalışması gerçekleştiren Kocaispir’e Adana’nın hak ettiği hizmetle buluşması için esnaf ve vatandaşlar da destek sözü veriyor.

 

Bu kapsamda Yeşilevler, Topel, İtimat, Özen, Barkal, Akkapı, Özbirlik, Önderler ve Meydan Dolmuş Kooperatiflerini ziyaret eden Başkan Kocaispir, dolmuşçu esnafının talep ve önerilerini dinledi. Kocaispir de ulaşımda ve toplu taşımada Adana’ya çağ atlatacak projelerini anlattı.

 

Daha sonra Turgut Özal Bulvarı’nda esnaf ziyareti yapan Kocaispir, tek tek gezdiği işyerlerinde esnafların taleplerini dinledi, hayırlı işler diledi. Kocaispir’e esnaf ziyaretinde AK Parti Adana Milletvekili Sunay Karamık, Cumhur İttifakı MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Firdevs Cingözler ve AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Cemal Akın eşlik etti.

 

Bulvar üzerindeki işyerinin penceresinden Kocaispir’e seslenen bir kadın, “İnanıyoruz Adana sizinle Kazanacak Fatih Başkan’ım’ diyerek destek sözü verdi. Kocaispir de “İnşallah her şeyin en iyisini hak eden Adana'mız desteklerinizle kazanacak. Adana'mız için durmak yok” diyerek teşekkür etti.

 

Kocaispir, esnaf ziyaretinin ardından 100. Yıl Mahallesi’nde katıldığı iftar programında vatandaşlarla birlikte orucunu açtı. 31 Mart’ta kazananın Adana olacağını ifade eden Kocaispir, “Çukurova ilçemizde esnaf ziyareti yaptık. Çok güzel bir atmosfer var. Vatandaşlar trafik başta olmak üzere Adana’mızın problemlerini bizlere ilettiler. Bu problemlerin hepsini biliyoruz. Bu sorunların çözümü için 31 Mart büyük bir fırsat. Projelerimiz hazır. Vatandaşlarımızın sandıkta gereğini yapacağına inanıyorum. İnşallah Adana’mızı gerçek belediyecilikle tanıştıracağız. Hemşehrilerimizin bizlere ilettiği sorunları 1 Nisan’dan itibaren en kısa sürede çözeceğiz. Adana’nın kayıp yıllarını telafi edeceğiz.” diye konuştu.



  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı