Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Kocaispir: ‘Enerjiniz güç veriyor’

Kocaispir: ‘Enerjiniz güç veriyor’

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, bir dizi programa katılmak üzere Adana’ya gelen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile birlikte Adanalılarla buluştu.

KOCAİSPİR: “1 NİSAN'DA ADANA PIRIL PIRIL BİR GELECEĞE YELKEN AÇACAK”

Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, bir dizi programa katılmak üzere Adana’ya gelen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile birlikte Sarıçam Kozan yolu esnafını ziyaret etti. Bakan Fidan ve Başkan Kocaispir’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Sarıçam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ ile AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci’nin de eşlik ettiği ziyaretlerde vatandaşların öz çekim tekliflerini kırmayan Bakan Fidan, Başkan Kocaispir ve Cumhur İttifakı adaylarına destek istedi.

FİDAN: “ADANA'NIN YİĞİT İNSANLARI EN DOĞRU KARARI VERECEK”

Gün boyu Adana’da temaslarını sürdüren Bakan Fidan, Akıncılar Mahallesi'nde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada; “Türkiye'nin topyekun şahlanmasının yolu milletimizin teveccühünden geçmekte. Güçlü bir Adana, Türkiye istiyorsak yapmamız gerekenler çok açık. Adana ile Ankara arasındaki uyum ve anlayış işbirliğini yeniden sağlamak zorundayız.” dedi. 

Bakan Fidan, Cumhur İttifakı'nın Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir ve Yüreğir Belediye Başkan Adayı Halil Nacar'ın kenti çok daha iyi seviyelere taşıyacağını, 31 Mart'ta Adana'nın yiğit insanlarının en doğru kararı vereceğini söyledi.

ÇELİK: “BÜYÜK ZAFERE DOĞRU İLERLİYORUZ”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise yerel seçime büyük bir coşkuyla ilerlediklerini belirterek, “Önümüzde iki bayram var. Biri Ramazan Bayramı, Allah ailelerinizle, sağlıkla kutlamayı nasip etsin. Diğeri de demokrasi bayramı. Demokrasi bayramını kutlamak için Türkiye'nin her yerinde hazırlanıyoruz. Yüreğir'de kutlamak için Halil Nacar'ı başkan yapıyoruz. Adana'da Fatih Mehmet Kocaispir, Yüreğir'de Halil Nacar ile bütün ilçelerimizde, Türkiye'nin her tarafında bu büyük zafere doğru ilerliyoruz. İnşallah 31 Mart akşamı Sayın Cumhurbaşkanı'mıza buraların müjdesini vereceğiz. 31 Mart akşamı demokrasi bayramımızda görüşmek üzere.” diye konuştu.

TEKİN: ‘31 MART SABAHI NOKTAYI KOYACAĞIZ’

Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, daha sonra çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adana’ya gelen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile birlikte Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi'nde düzenlenen İl Eğitim Yöneticileri Toplantısı ve AK Parti Adana Gençlik Kolları ile Ülkü Ocakları İl Başkanlığınca TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen iftar programlarına katıldı.

İftar programında gençlere seslenen Bakan Tekin, 1 Nisan sabahı güzel bir güne uyanma arzusunda olduğunu belirterek; “Ben inanıyorum ki Büyükşehir Belediyesi ve 15 ilçesiyle beraber Adana'nın tamamını 1 Nisan sabahı Cumhur İttifakı ve ehil belediye başkanlarına teslim edecektir inşallah. 1 Nisan sabahı güzel bir güne uyanma arzusundayım. Bizde genelde yerel seçimler, ikincil öneme sahip seçimler olarak kabul edilir ama 2023 Mayıs'ta yaptığımız seçimler bir maçın ilk yarısı gibiydi. 31 Mart'ta maçın 90. dakikası tamamlanacak. 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde aldığımız başarının bir anlamı olabilmesi için lütfen şöyle düşünün, bir 45 dakika oynadık, ikinci 45 dakikayı daha oynuyoruz. 31 Mart sabahı da noktayı koyacağız ve bu işi kapatacağız inşallah.” dedi. 

KOCAİSPİR: ‘ENERJİNİZ GÜÇ VERİYOR’

Programda gençlere seslenen Başkan Kocaispir; “Gençleri arkasına alanın sırtı yere gelmez. 31 Mart'ta bu dinamizm bu enerjimizle sandığa gideceğiz. Allah'ın izniyle 1 Nisan'dan itibaren Adana'da Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere 15 ilçede Cumhur İttifakı'nın hizmete susamış, size hizmet etmek için sabırsızlanan adaylarını ve bu kardeşinizi inşallah göreve getireceksiniz. Sizlerin bu ışıltısı, enerjisi inanın bana güç veriyor. Bu ülkenin geleceği parlak, çünkü parıltı sizin gözlerinizde gençler. Allah'ın izniyle Adana’mız da 1 Nisan'dan itibaren pırıl pırıl bir geleceğe yelken açacak.” diye konuştu. 

 



Anahtar Kelimeler: Kocaispir: ‘Enerjiniz veriyor’
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı