Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

KOCAİSPİR: ‘HEDEFİMİZ PARMAKLA GÖSTERİLEN BİR ADANA’

KOCAİSPİR: ‘HEDEFİMİZ PARMAKLA GÖSTERİLEN BİR ADANA’

BÜYÜKŞEHİR ADAYI KOCAİSPİR, ADANA TİCARET BORSASI’NI ZİYARET ETTİ

 

 Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Adana Ticaret Borsası’na (ATB) ziyarette bulundu. Başkan Kocaispir, “Parmakla gösterilen bir Adana'yı hep birlikte hemşehrilerimize hediye edeceğiz” dedi.

 

Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Adana Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Adana Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Bilgiç ve yönetim kurulu üyelerinin karşıladığı Kocaispir, ziyarette Adanalı iş insanları ile buluştu. Adana için katma değer üreten iş dünyasının kıymetli temsilcileriyle bir arada olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Kocaispir, ATB’nin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

ADANA KALKINMANIN VE ÜRETİMİN LOKOMOTİFİ OLACAK

Adana’yı kalkınmanın, üretimin ve istihdamın lokomotif şehri yapmak için yola çıktığını belirten Başkan Kocaispir, “Adana'yı Adanalılara rağmen, Adana'ya değer katan iş insanlarına rağmen değil, hemşehrilerimizle ve siz kıymetli iş dünyası temsilcileriyle birlikte yöneteceğiz. Hak ettiği değeri gören, potansiyelini harekete geçiren ve yalnızca ülkemizde değil, yakın coğrafyalarda da parmakla gösterilen bir Adana'yı hep birlikte hemşehrilerimize hediye edeceğiz.” diye konuştu.

 

ADANA’NIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRMEYE HAZIRIZ

Konuşmasında iş dünyasının hükümet ve yerel yönetimler ile işbirliği ve tam uyum içerisinde hareket etmesinin önemini vurgulayan Başkan Kocaispir sözlerine şöyle devam etti:

 

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, kabinemizin tüm bakanlarının Adana sevgisini biliyoruz. Adana'nın değerlerinin ön plana çıkması, Adana'nın kültürel kodlarının yaşatılması ve geleceğe taşınması noktasında tereddütsüz destek vereceklerinin farkındayız. Bu bilinç ve farkındalıkla istiyoruz ki şehrimize el birliğiyle ticaretin sürekli geliştiği, gelirinin arttığı, iş kapılarının işsizliğe çare olacak düzeyde genişlediği, yatırımın, üretimin, istihdamın zirve yaptığı bir 5 yıl yaşatalım. Ortaya koyacağımız projeler ve hayata geçireceğimiz hizmetlerle Adana'mızın çehresini değiştirmeye hazırız ve kararlıyız. Eser ve hizmet siyasetiyle Adana'mıza kaybettiği yılları geri verecek; şehrimizin sorunlarının çözüldüğü, herkesin kazandığı, Adana'nın kazandığı bir dönemi hep birlikte yaşayacağız.”

 

Adana Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Bilgiç de ziyaret için Başkan Kocaispir’e teşekkür ederek başarılar diledi.



  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı