Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Kocaispir ve adaylar istişare de bir araya geldiler...!

Kocaispir ve adaylar istişare de bir araya geldiler...!

Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı ve MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ile birlikte Cumhur İttifakı İlçe Belediye Başkan Adayları ile biraya geldi

 

Kocaispir ve adaylar istişare de bir araya geldiler...!

 

Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı ve Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ile birlikte Cumhur İttifakı Adana İlçe Belediye Başkan Adayları ile bir araya geldi.Ortak akıl, katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket ederek Adana için birlikte çalıştıklarını kaydeden Başkan Kocaispir, “Birlik ve beraberlik içerisinde dayanışmanın en güzel örneğini sergilediğimiz Cumhur İttifakımızın kıymetli paydaşları ilçe belediye başkan adaylarımızla şehrimizin güzel yarınları için istişarelerde bulunduk. Birlikte kazanacağız, Adana Kazanacak” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde birliğin gücüyle Adana’nın, Adanalının kazanması için Cumhur İttifakı olarak sağlam bir irade ortaya koyduklarını belirten Başkan Kocaispir, hep birlikte Adana için yan yana omuz omuza çalışmaya devam edeceklerini söyledi.Şehrin tüm sorunlarını bildiklerini, Adana’yı daha yaşanabilir, daha gelişmiş ve daha huzurlu bir şehir yapmak için yola çıktıklarını ifade eden Başkan Kocaispir, “Adanalı hizmete susadı. Adanalı hizmet bekliyor, değişim istiyor. İnşallah hemşehrilerimizin takdiri ile Cumhur İttifakı'nın tüm adayları 15 ilçemizde kazanacak. Vatandaşımızın her bir sorununu önemseyen bir anlayışla, şehrimizin merkezinden en ücra köyüne kadar her yerde hizmet, herkese hizmet ulaştıracağız. 1 Nisan’da Adana’da hizmetin ve huzurun hâkim olduğu yepyeni bir dönem başlayacak.” diye konuştu.

 



  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı