Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Kulübede ölü bulundu

Kulübede ölü bulundu

Adana'da 1970'li yıllarda Tarsus'ta geçirdiği trafik kazasında Müslüm Gürses gibi öldü diye morga konduğu ancak onu görmeye gelen arkadaşının fark etmesiyle yaşadığı ortaya çıktığı öğrenilen 78 yaşındaki Hüseyin Yaradan kaldı?

Adana'da 1970'li yillarda Tarsus'ta geçirdigi trafik kazasinda Müslüm Gürses gibi öldü diye morga kondugu ancak onu görmeye gelen arkadasinin fark etmesiyle yasadigi ortaya çiktigi ögrenilen 78 yasindaki Hüseyin Yaradan kaldigi kulübede ölü bulundu.
Yüregir ilçesine bagli PTT Evler Mahallesi'nde yasayan Hüseyin Yaradan’in akrabalari bugün sabah saatlerinde kaldigi kulübesinin kapisini çaldi. Ancak kapi açilmadi. Bunun üzerine kapiyi açan yakinlari Yaradan’i hareketsiz halde buldu. Hemen saglik görevlilerine haber verildi. Olay yerine gelen ekipler Yaradan’in öldügünü belirledi. Yaradan’in soguktan ya da yasliliga bagli olarak ölmüs olabilecegi üzerinde duruluyor.
Hüseyin Yaradan’in vücudunda dis müdahale olmadigi ögrenilirken cenazesi otopsi için adli tip kurumu morguna kaldirildi.

Morgda yasadigi ortaya çikmisti
78 yasindaki Hüseyin Yaradan'in 12 Aralik 2018 günü 540 lira yaslilik maasi çalinmis, hayirseverler Yaradan'in zararini karsilamislardi. Yaradan'in hayat hikayesinin ise filmi beyaz perdeye aktarilan ünlü sanatçi Müslüm Gürses'in hayatina benzedigi ortaya çikmisti. Yaradan'in da tipki Gürses gibi 1970'li yillarin sonunda Mersin'in Tarsus ilçesinde trafik kazasi geçirdigi, hastaneye götürüldügünde öldü sanilip morga kondugu, onu görmeye gelen bir arkadasinin morga gittiginde Yaradan'in yasadigini fark edip hastaneye bildirmesiyle hayata tutundugu ortaya çikmisti. Müslüm Gürses de Tarsus'ta kaza geçirip öldü diye morga alinmis, arkadasi ölmedigini fark edip hayata tutunmustu.
Ancak Yaradan'in hayati kazadan sonra alt üst oldugu, o zamana kadar kamyon muavinligi yapan Yaradan, kazadan sonra saglik problemlerinden dolayi is bulamadigi, esinden ayrildigi ve Adana'ya gelerek tek basina yasamaya basladigi, kardesinin evinin çati katinda kulübede yasadigi ögrenilmisti.



Anahtar Kelimeler: Kulübede ölü bulundu
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı