Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

M1 ADANA'DA CEM BELEVİ VE OZAN DOĞULU İLE 2020 KUTLAMASI

M1 ADANA

M1 ADANA'DA CEM BELEVİ VE OZAN DOĞULU İLE 2020 KUTLAMASI

M1 ADANA'DA CEM BELEVI VE OZAN DOGULU ILE 2020 KUTLAMASI 

 


OZAN DOGULU'DAN 'ADANA'YA GIDEK MI' COSKUSU 

ADANALILARI ADANA TÜRKÜSÜYLE COSTURDU

Adana'nin en büyük alisveris ve yasam merkezi M1 Adana, yeni yili yine büyük sürprizlerle karsiladi. Usta müzisyen Ozan Dogulu ve pop müzigin sevilen ismi Cem Belevi, önceki gün gerçeklesen yeni yil konserinde binlerce hayraniyla M1 Adana'da bulustu. 


Banu Noyan organizasyonuyla gerçeklesen etkinlikte Ozan Dogulu müzikleriyle, genç kizlarin sevgilisi Cem Belevi ise en sevilen sarkilariyla Adanalilar'a unutulmaz bir yilbasi eglencesi ve  cosku dolu bir aksam yasatti. 

Cem Belevi'nin sarkilarini sevenleri hep bir agizdan eslik etti. Ozan Dogulu ile Belevi'nin ardindan sahneye çikarak kalabagi iyice costurdu. M1 Adana ziyaretçilerinin müzikle costugu dakikalarda Ozan Dogulu sahnede ilk kez 'Adana'ya Gel Gidek' türküsünü çalinca eglence tavan yapti. Adana ve çevre illerden gelen büyük kalabalik çilginlar gibi eglendi. 


2020'yi eglenerek karsilayan M1 Adana ziyaretçileri konser bitiminde ünlü sanatçilarla bol bol fotograf çektirdi. Konser sonrasi M1 Alisveris Merkezi Müdürü Yalçin Öz Ozan Dogulu,Cem Belevi ve Banu Noyan ekibini Adana kebabiyla agirladi
 .



  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli