Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

M1 ADANA'DA NİLGÜN BELGÜN İLE KADINLAR GÜNÜ BULUŞMASI

M1 ADANA

M1 ADANA'DA NİLGÜN BELGÜN İLE KADINLAR GÜNÜ BULUŞMASI

 NILGÜN BELGÜN'E ADANA'DA SEVGI SELI

 Adana ve çevre illerden gelen sevenleriyle bulusmanin mutlulugunu yasayan Nilgün Belgün keyifli sohbeti, unutulmaz anilari ve kadin erkek iliskileriyle ilgili sasirtici tespitleriyle Adanali hanimlara unutulmaz bir gün yasatti.

       

 

 

21 yildir Adana'nin en büyük alisveris ve yasam merkezi M1 Adana AVM, Dünya Kadinlar Günü'nde ziyaretçilerini Banu Noyan organizasyonuyla usta tiyatrocu ve yazar Nilgün Belgün ile bulusturdu.

 Adana ve çevre illerden gelen sevenleriyle bulusmanin mutlulugunu yasayan Nilgün Belgün keyifli sohbeti, unutulmaz anilari ve kadin erkek iliskileriyle ilgili sasirtici tespitleriyle Adanali hanimlara unutulmaz bir gün yasatti.

 KIZI SORDU, ANNESI CEVAPLADI

Söylesinin modaratörlügünü ise Nilgün Belgün'ün kizi Oylum Seçin yapti. Kizinin sorularini yanitlayan Belgün, sözlerine 'Emekçi bir kadin olarak emekçi kadinlar gününüzü kutlarim. Kadinlar günü ancak kadina siddet ve cinsel ayrimcilik bittiginde, esitlik saglandiginda kutlu bir sekilde kutlanabilir' dedi.

 KIMSEYLE ÖPÜSMÜYORUM

Kendisini izlemeye gelenlerden, son dönemde tüm dünyayi kasip kavuran koronovirüsle ilgili tedbir almalarini isteyen sanatçi, 'Ben artik kimseyle öpüsmüyorum. Ne sevgili, ne çocuk, ne arkadas... Siz de kimseye sarilmayin öpmeyin. Korono kapimizda, ortak kullanim alanlarinda çok dikkatli olmaliyiz' dedi.

 ANNEM YÜZÜNDEN ÇOK EVLENDIM

4 kez evlilik yapan Nilgün Belgün, 'Annem Türkiye'nin ilk kadin nikah memuruydu. Benim nikahlara düskünlügüm ondan olabilir' sözleriyle izleyicileri kahkahaya bogdu.  Ilk evliligini 19 yasindayken yapan Nilgün Belgün, 'Genç kizligimi yasayamadim. En güzel yani, çocuklarimla birlikte büyümekti' dedi.

 DIZILERDEKI KARAKTERLERE INANMAYIN

Özellikle gençlere tavsiyelerde bulunan Belgün, 'Hayallerinizin pesinden gidin. Ben hayallerimin pesinden giderek bugünlere geldim. Önce elinizdekilere sükretmeyi bilin, sonra evrenden istedikleriniz size gelir. Dizilerde begendigimiz karakterler gerçek hayatta yok. Onlara inanmayin, hayatin gerçeklerine bakin. Kadin erkek iliskilerinin olmazsa olmazi sevgi, saygi, dürüstlük, merhamet. Biraz da yakisikli olursa fena olmaz' dedi.

 UFAK TEFEK DOKUNUSLARIM VAR

Güzellik takintisi olmadigini dile getiren sanatçi, 'Bütün kadinlarin yaptirdigi gibi ufak tefek dokunuslarim ama asla abartmadan...' dedi.

 ÖRNEK ALDIGIM KADIN YILDIZ KENTER

Nilgün Belgün, hayatinda örnek aldigi tek kadinin Yildiz Kenter oldugunu belirterek, 'O sadece tiyatro ögretmeni degil, hayat ögretmenimdi' sözleriyle usta sanatçiya sevgisini dile getirdi.

 



  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli