Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Mahkûm babaların hediyesini Seyhan ulaştırdı!

Mahkûm babaların hediyesini Seyhan ulaştırdı!

Mahkûm babaların hediyesini Seyhan ulaştırdı!

Seyhan Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü, yeni yil öncesinde babalari degisik kentlerde mahkûm olan ve aileleri ilçe sinirlari içinde ikamet eden 21 mahkûmun 52 çocuguna hem babalarinin mektubunu hem de belediyece temin edilen yeni yil hediyeleri teslim etti.

 

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay’in talimatiyla yeni yil öncesi çocuklari sevindirmek için proje üreten Sosyal yardim isleri Müdürlügü ekipleri babalarindan uzak olan çocuklari da unutmadi. Babalari degisik kentlerde mahkûm olan, ancak, ikameti ilçe sinirlari içinde olan 52 çocuga hem babalarinin mektubu hem de hediyeleri teslim edildi.

 

KAPIYI POSTACI DEGIL SEYHAN ÇALDI!

Daha önce belirlenen ve Belediye ekiplerince iletisime geçilen Seyhan’da ikamet eden 21 mahkûmlardan ilk olarak çocuklarina mektup yazmasi istendi. Mektuplar Belediyeye ulasinca Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü ekipleri degisik mahallelerde oturan aileleri, yeni yil öncesi tek tek ziyaret etti. Kapiyi çalan Belediye ekiplerini karsisinda gören çocuklar önce sasirdi ardindan babalarinin mektubu sunulunca büyük saskinlik yasadi.

 

MEKTUP DUYGULANDIRDI, HEDIYELER MUTLU ETTI

Balarinin mektubunu açan çocuklar duygulu anlar yasarken Belediye ekiplerine anlamli davranis için tesekkür ettiler. Palyaçolarla kisa süre oynayan çocuklara, kirtasiye ürünleri, çanta, çesitli oyuncaklar verildi. Ailelere de gida kolileri teslim edildi. Babalari yerine kendilerinin yeni yilini kutlayan Seyhan Belediyesine tesekkür eden çocuklar, hem kendileriyle ilgilenilmesinin hem de oyuncak hediye verilmesinin mutlulugunu yasadi.

 

SEYHAN’DAN 20 KÖYDEKI ÇOCUKLARA YENI YIL HEDIYESI 

Seyhan Belediyesi ayrica, Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü koordinatörlügünde Adana Yardim, Iyilik Içinizde ve Seffaf Kutu gruplarinin katkisiyla köy statüsündeyken mahallelere baglanan bölgelerdeki çocuklara oyuncak ve mini eglence sundu. Yardim gruplari çocuklarla oyunlar oynayip hediyelerini sundu. Çocuklar ve aileleri yeni yil hediyeleri için Seyhan Belediyesine ve Adana Yardim, Iyilik Içinizde ve Seffaf Kutu gruplarina tesekkür ettiler.



  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli