Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

MHP YÜREĞİR İLÇE TEŞKİLAT’INDAN ANKA’YA NEZAKET ZİYARETİ

MHP YÜREĞİR İLÇE TEŞKİLAT’INDAN ANKA’YA NEZAKET ZİYARETİ

HEDEF 2023 CUMHUR İTTİFAKININ İKTİDARA GELMESİ

MHP YÜREĞİR İLÇE TEŞKİLAT’INDAN ANKA’YA NEZAKET ZİYARETİ

HEDEF 2023 CUMHUR İTTİFAKININ İKTİDARA GELMESİ

Milliyetçi Hareket Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Tamer Yücel ve ekibi Yüreğir Kozan yolunda bulunan Andırınlılar  Kadirliler Yardımlaşma  ve Dayanışma Derneği(ANKA)’yı ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundular.

 

MHP Yüreğir İlçe Başkanı Tamer Yücel, Misafir perverliklerinden dolayı ANKA Başkanı İsmail Şahin’e teşekkür ederek sözlerine başladı  Adana ekonomi vasıtasıyla Türkiye'ye saldıranlara, dahası insanlarımızı faiz, kur, enflasyon sarmalına hapsetmek için uğraşanlara fırsat vermemek kalbi vatan ve millet sevgisiyle çarpan herkesin ortak sorumluluğudur. İnsanlarımızın ekonomik sıkıntılarını biliyoruz. Artan döviz kurlarından yakınmalarının farkındayız. Ancak takip edilen politikalar doğrudur ve inşallah Türkiye bu mücadeleden başarıyla çıkacaktır..

 

Türkiye'ye yönelik ekonomik operasyonların Cumhur ittifakının  bertaraf edeceğini dile getiren Başkan Yücel,dik duruşumuzu, egemenlik haklarımızı savunmamızı, kahramanca savunmamızı dövizle baskılamaya çalışıyorlar. Terörle mücadelemizin rövanşını kur üzerinden almak istiyorlar. Suriye'de, Irak'ta, Libya'da, Mavi Vatandaki, Karabağ'daki, Afrika'daki mevcudiyetimizi dövizle püskürtmenin arayışındalar. Bu kez başaramayacaklar. Yayından çıkan ok allahın izniyle hedefine ulaşacak, Türkiye'yi hiç kimse tutamayacaktır. Türkiye döviz sabotajlarına, küresel sermaye çetelerine, terör örgütlerine pesetmeyecektir. Türkiye faiz lobisine eğilmeyecektir. Bizde Allah’ın izniyle 2023’te tekrardan Cumhur ittifakının İktidarda olması yönünde el birliği ile mücadelemizi sürdüreceğiz dedi.

 ŞAHİN BİZLER AYNI GEMİDEYİZ

ANKA Başkanı İsmail Şahin ise, Dernekle ilgili çalışmalarını dile getirerek, Aynı Bayrağın gölgesinde olan Türk Milletinin Birliği ve Dirliği yönünde Dernek olarak üzerlerine düşecek her türlü göreve hazır olduklarını ifade ederek nazik ziyaretlerinden dolayı MHP İlçe Başkanı Yücel Başta olmak üzere tüm teşkilata teşekür etti.

 

 



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli