Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

MHP YÜREĞİR İLÇE TEŞKİLATI HAFTASONU BAZI KÖYLERE ÇIKARTMA YAPTI

MHP YÜREĞİR İLÇE TEŞKİLATI HAFTASONU BAZI KÖYLERE ÇIKARTMA YAPTI

MHP Yüreğir ilçe Başkanı Tamer Yücel ile beraber ilçe yöneticileri ve Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanı Selim Anlı ile birlikte Yüreğir İlçesine bağlı Köylere çıkartma yaparak 2023 Lider Ülke Türkiye vizyonu hakkında Köy halkıyl

MHP YÜREGIR ILÇE TESKILATI HAFTASONU BAZI  KÖYLERE ÇIKARTMA YAPTI

MHP Yüregir ilçe Baskani Tamer Yücel ile beraber ilçe yöneticileri ve Yüregir Ülkü Ocaklari Baskani Selim Anli ile birlikte Yüregir Ilçesine bagli Köylere haftasonu  çikartma yaparak  2023 Lider Ülke Türkiye vizyonu hakkinda Köy halkiyla fikir alis verisinde bulundular.

 Sirasiyla Kaslica , Güveloglu , Çelemli ,Akpinar ,Çatalpinar ,Belören  köylerini ziyaret eden MHP Yüregir ilçe Teskilati köy halkinin büyük ilgisi ile karsilandi.

2023 Lider Ülke Türkiye vizyonunu köy halkina anlatan baskan Tamer Yücel,  MHP Yüregir ilçe Teskilati olarak göreve geldigimizden buyana Çok çalisiyoruz. Insanlar her yere davet ediyor. Ülküdaslarimizin davetlerine yetisemedigimiz anlar oluyor Haftanin her günü  farkli noktalarda esnaflarimizi  ve Mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Milletimiz ekonomideki gelismelerle ilgili her seyin farkinda. Elbette ekonomik sikintilar var. Bunu hepimiz görüyoruz. Ama halk muhalefete inanmiyor. Muhalefetin yasanan sikintilari çözecegine inanmiyor. Yine Cumhur Ittifakina inaniyor.Çünkü bu millet  Zillet ittifakinin HDP-PKK’yla is birligi yaptigini çok iyi biliyor.HDP ile ittifaklarini açiktan degil gizli yapiyorlar. Suskunluklari bundan. Ama bu suskunluk ise yaramaz 2023 te yapilacak seçimde bu Millet onlara hesabini soracaktir diye konustu Köy  halkinin  istek ve Taleplerini de dinleyen Baskan Yücel, günün anisina Köy halkiyla birlikte fotograflar çektirdiler.?



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli