Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

MHP YÜREĞİR İLÇE TEŞKİLATI YÜREĞİR ZİRAAT ODASI'NI ZİYARET ETTİ

MHP YÜREĞİR İLÇE TEŞKİLATI YÜREĞİR ZİRAAT ODASI

MHP Yüreğir İlçe Başkanı Tamer Yücel , Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan'ı ziyaretk fikir alışverişlerinde ve değerlendirmelerde bulundular.

MHP YÜREGIR ILÇE TESKILATI YÜREGIR ZIRAAT ODASI'NI ZIYARET ETTI
MHP Yüregir  Ilçe Baskani Tamer Yücel , Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Yüregir Ziraat Odasi Baskani Mehmet Akin Dogan'i ziyaretk fikir alisverislerinde ve degerlendirmelerde bulundular.
Yücel  “ Birlik ve beraberlik içerisinde Adana'ya  en güzel hizmetlerin yapilmasi ve gelmesi için Sivil toplum kuruluslarimiz ve Kamu kurumlarimiz ile hep birlikte Cumhur ittifaki olarak el ele vererek  çalisacagiz. Bizleri misafirperver bir sekilde agirlayan Yüregir Ziraat Odasi Baskani Mehmet Akin Dogan'a göstermis olduklari yakin ilgiden dolayi tesekkür ediyorum” dedi.
2023 YILINDA YINE CUMHUR ITTIFAKI KAZANACAK 
 Yücel,ülkemizin zor bir ekonomik süreçten geçtigini belirterek, bu zor günlerin de ancak hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde atlatabilecegine degindi. Vatandasin da Cumhur Ittifaki’na olan inancina deginen Yücel, “ Halkimiz bu ekonomik sikintilardan kendisini çikaracak tarafin yine Cumhur Ittifaki olacagini söylüyor” dedi.


  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli