Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

MHP Çukurova İlçe Başkanı Öztüğ: Barış Pınarı Harekatımızda yer almak istiyoruz

MHP Çukurova İlçe Başkanı Öztüğ: Barış Pınarı Harekatımızda yer almak istiyoruz

MHP Çukurova İlçe Başkanı Öztüğ: Barış Pınarı Harekatımızda yer almak istiyoruz

MHP Çukurova Ilçe Baskani Hasan Öztug ve beraberindekiler, Adana Askerlik Daire Baskani Personel Albay Faruk'u ziyaret etti. MHP'li heyet ziyaret sirasinda Baskan Albay Faruk Erdem'e Baris Pinari Harekati'nda görev almak istediklerini belirten dilekçe sundu.

MHP Çukurova Ilçe Baskani Öztug, Çukurova Ülkü Ocaklari Baskani Serkan Alyaprak ve ilçe divani üyeleri; Adana Askerlik Daire Baskani Personel Albay Faruk Erdem'i ziyaret etti. Öztug ve beraberindeki heyet Albay Erdem'e Kur'an-i Kerim ve Türk bayragi armagan ederek, Baris Pinari Harekati'na destek verdiklerini dile getirdiler. Ziyaret sirasinda MHP Çukurova Ilçe Baskani Hasan Öztug, Albay Erdem'e bir dilekçe sunarak, askere alinip harekata katilma taleplerini iletti.

 Adana Askerlik Dairesi Baskani Personel Albay Erdem de ziyaretten memnuniyet duydugunu, her Türk ferdinin vatan-millet ve bayrak sevdasinin tartisilmaz oldugunu belirterek, Türk Silahli Kuvvetlerinin üstün görev anlayisi ve fedakarligiyla bilindigini, kimsenin tek bir karis topraginda gözümüzün olmadigini, terör koridorunun parçalanip, güvenli bölge olusturulduktan sonra o bölgeyi gerçek sahiplerine teslim edeceklerini dile getirdi.

MHP ÇUKUROVA ILÇE BASKANI ÖZTUG: BARIS PINARI HAREKATIMIZDA YER ALMAK ISTYORUZ

MHP Çukurova Ilçe Baskani Hasan Öztug yaptigi açiklamada, 'Bizler asagida açik adres ve kimlik bilgileri yazili vatan evlatlari; sadece vatandaslik bagi degil gönül bagi ile devletine bagli Türkiye Cumhuriyeti vatandaslariyiz. Devletimizin bekasi, halkimizin selameti, vatanimizin dirlik ve düzeni, milletimizin istikbal ve istiklali siarimizdir. Dünyanin neresinde olursa olsun görev yapan askerlerimiz gururumuzdur. Akif'in, 'Tek disi kalmis canavar' olarak nitelendirdigi, kendine medeniyet diyen, gittigi yere zulüm ve kan götüren ülkelerin medeniyetsizliklerine inat; gittigi her yere medeniyet ve baris götüren askere sahip yüce Türk milletinin mensubu olarak bizler de Türk Silahli Kuvvetlerimizin bir neferi olarak; Baris Pinari Harekatimizda yer almak istiyoruz.' ifadelerini kullandi.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli